28.7.17

ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ SUMMER LEAGUE..

...γι'αυτό ακόμα η ψαριά του κώουτς Μ είναι άδεια ..
Σε τρεις βδομάδες ξεκινάει η προετοιμασία και αγνοείται ακόμα ποιος θα είναι ο βασικός playmaker *, ο βασικός power forward και ο βασικός center (αφου οι άλλες τρεις θέσεις των ξένων είναι πιασμένες από τους Dixon, Atic, Barlow).
Συν τοις άλλοις το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ είναι ο ορισμός της σταθερότητας.. Θέλαμε τον Cady Lalanne για το 5, αλλά στραβώσαμε που ο μάνατζερ ήθελε να μας δώσει πακέτο τον Eric Maynor για άσο και κόψαμε λάσπη, αλλά τώρα που ο Marcus Paige πάει για two way contract με τους Hornets, ο Eric Maynor που δε θέλαμε να μας δώσουν πακέτο με τον Lalanne είναι ξανά στους στόχους..

*σίγουρα δε θα είναι ο Ukic που έκλεισε στην Cedevita του Zdovc ...

2 σχόλια:

Μίρκο Μιλίσεβιτς είπε...

Για τον οποίο Ούκιτς μας έλεγαν ότι θέλει να πάει ευρωλίγκα αλλά μάλλον για τα λεφτά πρέπει να φυγε. Και για το Ντίξον σε μερικά ρεπορτάζ αφήνουν να εννοηθεί ότι ψάχνονται να τον πουλήσουν. Καλά αυτό με τον ατζέντη Λαλέιν Μεινορ είναι το πλέον θεικό μέχρι στιγμής. Επίσης με προβλημάτισε ότι έφυγε ο Βαβέτσης ο όποιος ήρθε με δυνατό βιογραφικό πέρυσι. Μέχρι στιγμής είμαστε με Ξανθόπουλο και Μωραίτη στο 1 Ντιξον Λαρετζάκη στο 2 Μπάρλοου Άτιτς Σκουλίδα στο 3 Σάκοτα Καμπερίδη(;) στο 4 και Τσαλμπούρη στο 5 Είμαι περίεργος πως θα διαμορφωθεί τελικά το ρόστερ Αν δεν βγουν τα λαβράκια που ψάχνουν βλέπω να μην περνάμε από τον όμιλο που πέσαμε στο τσαμπιονς λιγκ

haridimos είπε...

200-250 χιλιάρικα πρέπει να έπαιρνε σε μας πέρσι, δεν νομίζω να του κάναμε καν προσφορά... Κάπου τόσα θα πήρε και απο τη Τσεντεβιτα... Μεγάλο λάθος, θα μπορουσε να είναι δάσκαλος για τον Μωραϊτη ..
Ο Βαβέτσης μπορεί να πάει πίσω σε Μπαρτζώκα ..
Αν πάρουμε καλό πλέϊ μέϊκερ, ένα τεσσάρι τύπου Τζούλιαν Ραϊτ, έναν αξιοπρεπή σεντερ (δε με χαλάει καθολου ο Ελονου) μαζευεται το πράγμα..
Όταν θες όμως να προωθήσεις τους μικρούς δε διαλύεις όλο το βασικό σου κορμο άνευ λόγου κι αιτίας..