16.2.17

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...

 Δεν μπόρεσε να φύγει ούτε και φέτος με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό 'Μελίνα Μερκούρη' η ομάδα μπάσκετ χάνοντας με 72-65 από το Ρέθυμνo Cretan Kings. Όπως και το 2007/08, το 2014/15 και το 2015/16 το ματς ήταν κλειστό αλλά έχασε - η μόνη διαφορά πως δεν κρίθηκε στο τελευταίο σουτ αλλά λίγο νωρίτερα. Η ομάδα συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις της -που μάλλον όχι συμπτωματικά άρχισαν όταν τραυματίστηκε ο Milosevic- κι αυτή τη φορά δε μπόρεσε να σώσει την παρτίδα στο τελευταίο λεπτό, όπως με Λαύριο, Κύμη, Juventus, Τρίκαλα .

Βαθμολογικά ίσως και να είναι η πιο αδιάφορη από τις ήττες που έχουμε κάνει στο Ρέθυμνο, αφού η διαφορά από τον 4ο είναι 4 νίκες, ενώ μετά την ήττα στη Ρόδο δεν είχαμε ρεαλιστικές ελπίδες να κυνηγήσουμε τον όποιο 2ο, αλλά δεν παύει να είναι πλήγμα για το πρεστίζ του συλλόγου να μην έχει νικήσει ποτέ εκεί για το πρωτάθλημα σε τόσα παιχνίδια..  Το μόνο θετικό η καλή επιθετικά εμφάνιση του Dixon (16π με καλά ποσοστά) που όμως έπαιξε μόλις 20' μια που φορτώθηκε με φάουλ.. Τα φάουλ ήταν το βασικό μας πρόβλημα άλλωστε - φορτώθηκε γρήγορα ο Elonu, και χωρίς Milosevic και τον Jawad να αποτελεί παρελθόν δεν υπήρχε βάθος για να καλυφθεί το κενό.. Ο Sakota έδωσε ως συνήθως αρκετές λύσεις στην επίθεση αλλά δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Fitzpatrick που μας έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά (24π-7ρ-4ασ)

2 σχόλια:

Μίρκο Μιλίσεβιτς είπε...

Εντωμεταξυ για αυριο ξανα τραυματιας ο Μιλόσεβιτς και θα παίξει σφίγγοντας τα δόντια ο παίχτης κλείδι μας φέτος μαζί με Ούκιτς ο Ντούσαν. Μακάρι να βγω ψεύτης το φοβάμαι το ματς.Ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα ο sweet lou?

haridimos είπε...

Αν παίζαμε Τετάρτη θα προλάβαινε να δηλωθεί στη FIBA.
Τώρα λογικά θα κάνει ντεμπούτο με ΠΑΟΚ το Σάββατο.