15.2.17

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στο Ρέθυμνο αγωνίζεται απόψε το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ, με αρκετές ελλείψεις αφού ο Milosevic έμεινε στην Αθήνα μια που δεν έχει αποθεραπευτεί ενώ και ο Newley που πήρε τη θέση του Williams (που παίζει αύριο με τη Reggio Emilia Final8 κόντρα στην Orlando του Ivanovic) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα λίγο νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα και προφανώς δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. Από τον πρώτο γύρο που κερδίσαμε ανεβάζοντας στροφές στο 2ο ημίχρονο, έχει αλλάξει ο προπονητής με τον Βετούλα στη θέση του Κωνσταντινίδη, ενώ στη θέση των Zabas-Edwards υπάρχουν οι Schaftenaar-Joseph. "Αντιπαλός" μας και η προϊστορία καθώς έχουμε χάσει όλα τα ματς που δώσαμε εκεί στην Α1 και μάλιστα όλα στον πόντο ...

  Πρώτη φορά αγωνιστήκαμε (για το πρωτάθλημα) στο Ρέθυμνο στις 15 Μάρτη του 2008, όταν χάσαμε -όπως πάρα πολλά ματς εκείνη τη σεζόν- στην εκπνοή με 72-70 . Έχοντας παίξει καλή άμυνα, με δυο βολές από τον Avery είχαμε ισοφαρίσει 70-70 στα 28". Μετά πήγαμε να κάνουμε άμυνα κι όχι φάουλ, ο Young αστόχησε μεν, αλλά μάζεψε τη μπάλα από τα πόδια Ταπούτου - Wesson και σκόραρε το νικητήριο καλάθι στα 3". Η μπάλα έμεινε στα χέρια του Κυρίτση που δεν πήρε χαμπάρι πως ο χρόνος τέλειωνε και πως θέλαμε σουτ... Ο Σολεαποκλεισμένος Βαγγέλης Αγγέλου είχε χρησιμοποιήσει τους : Wesson 8, Sy 7, Παπανικολάου, Ταπούτο 10, Κυρίτση 21, Χατζή 3, Μπάρλο 2, Avery 7, Vasiljevic 10, Σίμτσακ 2 .
Το 2015 (25 Aπρίλη) χάσαμε και πάλι στον πόντο, 80-79 αφού ο Wilbekin αστόχησε στο τελευταίο σουτ, με τον Καλαμπόκη να έχει σκοράρει το νικητήριο για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Dragan Sakota χρησιμοποίησε τους : Wilbekin 6, Παπαντωνίου, Delininkaitis 4, Sakota 14, Κασελάκης, Hairston 22, Σαρικόπουλος 5, Αθηναίου 6, Milosevic 5, Mensah-Bonsu 6, English 11.
 Πέρσι στις 19 Μάρτη χάσαμε ξανά στον πόντο, 70-69 παίζοντας χωρίς τους τραυματίες Hairston, Brown. To ματς κρίθηκε από τρίποντο του D.Carter στο 1'37", αφού ο Λουκάς έκανε λάθος στο 1'20" και αστόχησε σε τρίποντο στα 35", ενώ ο Καλαμπόκης αστόχησε στα δυο σουτ που επιχείρησε στα 8" και στην εκπνοή. Ο Jure Zdovc χρησιμοποίησε τους : Παπαντωνίου 5, Sakota 6, Milosevic 7, Green 6, Μαυροκεφαλίδη 20, Carter 8, Κατσίβελη 2, Καλαμπόκη 7, Μωραϊτη 3, Μαυροειδή 5 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: