22.10.16

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΑΠΟΨΕ

Στο κλειστό της Κανήθου αγωνίζεται απόψε η ομάδα μπάσκετ με αντίπαλο τον νεοφώτιστο ΓΣ Κύμης Seajets για την 3η αγωνιστική της Α1. Η μόνη ομάδα της Α2 που κέρδισε το εισιτήριο της ανόδου στο παρκέ (αφού ο Φάρος αρνήθηκε την άνοδο και πήρε τη θέση του ο Προμηθέας, ενώ η Δόξα Λευκάδας πήρε αυτήν της Κηφισιάς που επίσης παραιτήθηκε) έστησε νωρίς το ρόστερ της και είχε αξιοπρεπέστατη πορεία στο Κύπελλο, αποκλείοντας το Ρέθυμνο και φτάνοντας στα προημιτελικά ενώ τη Δευτέρα κέρδισε πολύ εύκολα τον Κόροιβο στη Χαλκίδα. Βασικό ρόλο στην ομάδα τους παίζει ο γνωστός μας από τις περασμένες σεζόν σε Απόλλωνα & Κηφισιά, El-Amin, o Cupkovic (πέρσι Άρη, πρόπερσι Τρίκαλα), ο Pahlmblad (Απόλλωνα) και ο νεοφερμένος Morgan κάτω από το καλάθι. 

Με την Κύμη -που ανέβαινε τις κατηγορίες σερί μέχρι την Α1 τα προηγούμενα χρόνια- δεν υπάρχει προϊστορία, όμως η ομάδα μας έχει ξαναπαίξει επίσημο αγώνα εκτός έδρας στην Εύβοια και στο ίδιο κλειστό μάλιστα με τον Βαγγέλη Τζόλο που είναι σήμερα στο ρόστερ των Ευβοιωτών (όπως και ο πρώην παίκτης μας για μια σεζόν, Σταύρος Τουντζιαράκης) να είναι μέσα στη σύνθεση .

 Ο αγώνας έγινε στις 4 Νοέμβρη του 2012 με αντίπαλο τον ΓΠΣ Χαλκίδας, κερδίσαμε με 60-71 και ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους :
Φαλέκα 5, Πολυτάρχου 18 (3), Γκιζόγιαννη 17 (1), Βεσκούκη 5 (1), Δέσπο 9, Κοψαύτη 9 (1), Κουκουράβα 4, Τζόλο 4 (1), Σιαμανδούρα, Καπετζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: