24.4.16

ΠΗΡΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ DO OR DIE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ


Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σε ένα ματς χωρίς αύριο, καθώς δεν το είχε καταφέρει ούτε στο Κύπελλο με τον Άρη, ούτε στο Novgorod με τη Nizhny ή στο Ισραήλ με την Hapoel, στο Αλεξάνδρειο στο 2ο γύρο κλπ, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία, 'ισοφαρίζοντας' την ήττα στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί τη Μ.Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Αυτή ήταν η πρώτη μας νίκη εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ μετά το Δεκέμβρη του 2007 κι ενώ είχαν προηγηθεί πέντε συνεχόμενες ήττες τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ήταν και μόλις η 2η νίκη μας επί ομάδας με προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο τα τελευταία 9 χρόνια ..
Όπως και στο 2ο γύρο πήραμε προβάδισμα στο 2ο δεκάλεπτο, αλλά αυτή τη φορά δεν το πετάξαμε στα σκουπίδια στο 2ο ημίχρονο όπως έγινε τότε αλλά και το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, στηριζόμενοι κυρίως στην πολύ καλή μας άμυνα. Αν θέλουμε να αποφύγουμε το έμφραγμα στο 3ο παιχνίδι, θα πρέπει αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει οδηγό τόσο για το προπονητικό team όσο και για τους παίκτες.. Κορυφαίος παίκτης μας ήταν ο Milan Milosevic που είχε 17 πόντους και 10 ρημπάουντ, ενώ γενικά στηριχθήκαμε στη frontline μας, αφού και ο Μαυροκεφαλίδης είχε double double (14π-12ρ) αποφεύγοντας τα περιττά τρίποντα, ενώ το πλησίασε και ο Μαυροειδής με 9π-8ρ.

Αξιοσημείωτο πως ο νεοφερμένος Eric ήταν εκτός αποστολής, στην οποία μπήκε ο Hairston που έπαιξε για πρώτη φορά σε playoff με τη φανέλα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: