9.4.16

ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟ

Τον Αρκαδικό υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπάσκετ στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Οι παίκτες του Zdovc δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αφού η 4η θέση δεν αλλάζει ότι και να γίνει, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που με νίκη εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία - βέβαια μπορούν να σωθούν ακόμα και με ήττα αν χάσουν τα -σωσμένα- Τρίκαλα από τον Απόλλωνα, που διεκδικεί είσοδο στα playoff . Αγωνιστικά σε σχέση με τον πρώτο γύρο είμαστε αρκετά αλλαγμένοι αφού έχει φύγει ο Cooper (που έπαιξε λίγο στην Τρίπολη αφού είχε το επεισόδιο με τον προπονητή στο 2ο δεκάλεπτο) και ήρθαν οι (Christmas που έφυγε ενδιάμεσα) Brown, Green και χθες ο Eric που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα κιτρινόμαυρα. Από την άλλη πλευρά έχει φύγει ο Todd Brown και έχουν έρθει οι Cameron Jones, Travele Jones, Jonathan Lee και Alex Legion .

Αξιοσημείωτο πως για πρώτη φορά μετά το 2002/03 η ομάδα τερματίζει στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2004/05 θα έχει περισσότερες από 20 νίκες και θετικό ισοζύγιο νικών-ηττών σε όλες τις διοργανώσεις .


Είναι η τρίτη φορά που υποδεχόμαστε τον Αρκαδικό, αλλά η πρώτη για την Α1, αφού οι προηγούμενες δυο ήταν για την Α2. Στην πρεμιέρα της σεζόν (1 Νοεμβρίου 2011) στα Λιόσια είχαμε κερδίσει σε ένα δραματικό ματς με 66-64. Στον πάγκο ήταν ο Κώστας Οικονομάκης και η σύνθεση : Νοέας 2, Βασιλόπουλος 21, Τζόλος, Σιαμαδουρας 8, Μαγκωνής, Σκλάβος 13, Φαλέκας 7, Μάντζαρης 15.

Δυο χρόνια αργότερα, πάλι Νοέμβριο (23) κερδίσαμε 69-59 στο κλειστό της Καισαριανής. Στον πάγκο ο Βαγγέλης Ζιάγκος και η σύνθεση ήταν : Παναγιωταράς, Παπαντωνάκος, Φαλέκας 4, Καράμπουλας 15, Πολυτάρχου 4, Τσιότρας 6, Γκιζόγιαννης 10, Παπαδιονυσίου 2, Τσιάκος 12, Δέσπος 4, Nikolic 12

Δεν υπάρχουν σχόλια: