14.3.16

ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ


Την τελευταία της ευκαιρία για να κάνει μια νίκη απέναντι σε ομάδα τετράδας έχασε στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπάσκετ (εκτός κι αν πάρει διπλό από τον Παναθηναϊκό την προτελευταία αγωνιστική), καθώς γνώρισε την ήττα από τους ερυθρόλευκους στην δεύτερη παράταση με 93-100. Και παράλληλα με το διπλό του Άρη στην Κηφισιά, οι πιθανότητες για πλασάρισμα στην 3η θέση της κανονικής περιόδου είναι πια μόνο μαθηματικές, αφού θα πρέπει να κάνουμε δυο νίκες περισσότερες σε τέσσερα μόλις ματς που απομένουν, έχοντας και το εκτός έδρας ματς με τους πράσινους.. Σίγουρα οι δυο άστοχες βολές του Παπαντωνίου στα 19.7" της πρώτης παράτασης ήταν παραπάνω από καθοριστικές, αλλά το παιχνίδι δε χάθηκε μόνο εκεί..

Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, αν δεν επιλέγαμε να κάνουμε γρήγορο φάουλ στο τέλος του ημιχρόνου στέλνοντας τον Σπανούλη σε βολές και δεν είχε χάσει το εύκολο layup ο Malik στην εκπνοή του, αν δεν είχαν χάσει πολλά σχετικά εύκολα καλάθια οι Λουκάς, Malik, Κατσίβελης, αν δοκιμάζαμε τον Σαρικόπουλο στην 3η περίοδο όταν οι Warrick-Hunter κάνανε πάρτυ στο καλάθι μας, αν δεν έβγαινε ανεξήγητα ο Μαυροειδής που είχε ρολάρει στις αρχές της 4ης περιόδου για να μπει ο Λουκάς και να αποσυντονιστεί η ομάδα (όπως ακριβώς είχε γίνει στο ίδιο διάστημα και με την Κηφισιά), αν είχαμε κάνει πιο ορθολογική επίθεση στα 9.7" που έμεναν μετά την ισοφάριση του Σπανούλη και φυσικά αν είχε δοθεί το καθαρό φάουλ του Μάντζαρη στον Brown αμέσως πριν γίνει τελικά στον Νώντα και χάσει τις βολές .
Στην 2η παράταση η ομάδα πρακτικά τέλειωσε στον τραυματισμό του J'Covan στο 3'52".. Για πρώτη φορά (μετά τον Cooper στον Κολοσσό) είδαμε ένα νεοφερμένο ξένο να μη φοβάται να πάρει τη μπάλα όταν έκαιγε, τελειώνοντας τελικά με 24 πόντους .. Αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα τουλάχιστον στο ματς με το Ρέθυμνο.. Στα θετικά πάντως και το γεγονός πως ο Κατσίβελης γύρισε από τον τραυματισμό του με ευστοχία από τα 6μ75 (είχε 3/4 ενώ στα πρoηγούμενα ματς της σεζόν σε Α1-Eurocup είχε 3/40)



Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: