29.2.16

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΕ ΚΑΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Image
Δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη η ομάδα μπάσκετ καθώς αν και είχε σταθερά προβάδισμα γύρω στους 10 πόντους μέχρι και το τέλος της 3ης περιόδου, γνώρισε τελικά την ήττα κάνοντας ένα τραγικό επιθετικά & αμυντικά 4ο δεκάλεπτο, όταν δέχθηκε 27 πόντους και σκόραρε μόλις 16 . Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από τότε που ανέλαβε πρώτος προπονητής ο Zdovc, αλλά η 7η στα 11 ματς που έχει κωουτσάρει, ενώ στα τελευταία τρία ματς με Απόλλωνα, Κηφισιά και Άρη δεχθήκαμε 26, 27 & 27 πόντους ενώ βάλαμε 19, 13 και 16 ..

Image
Καθοριστική σίγουρα ήταν η αποβολή με ντισκαλιφιέ του Μαυροκεφαλίδη στο 10'39", όταν δέχθηκε τη δεύτερη τεχνική ποινή (με την πρώτη να έχει δοθεί μόλις 12" νωρίτερα, στο 10'27") κι έτσι αγωνίστηκε μόλις 5'54" σε όλη την αναμέτρηση. Η σιγουριά του στην επίθεση σίγουρα έλειψε στο τέλος, καθώς ο Μαυροειδής δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά, ενώ ο Σαρικόπουλος βοήθησε κυρίως στα επιθετικά ρημπάουντ και όχι στο σκοράρισμα .
Image
Στα θετικά η παρουσία του Green που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και όσο ήταν φρέσκος οδηγούσε την ομάδα σταθερά στο προβάδισμα. Βέβαια στο τέλος και από την κούραση (είναι φανερό πως του λείπουν ακόμα αγώνες από τα πόδια του) ήταν μοιραίος στην τελευταία επίθεση, αφού ούτε πάσαρε στον Brown που θα κέρδιζε φάουλ & βολές, ούτε στον πιο εύστοχο & ελεύθερο Sakota κι έκανε ένα κακό σουτ.. Ο Καλαμπόκης διεκδίκησε και του έγινε φάουλ αλλά φυσικά δε σφυρίχθηκε ποτέ ..

Όλος ο αγώνας σε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: