26.11.15

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ GALATASARAY, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ


Απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, φάνηκαν με γυμνό μάτι οι αδυναμίες της φετινής μπασκετικής Α.Ε.Κ., που μετά από 4 σερί νίκες στην Ευρώπη και 9 εντός-εκτός συνόρων, γνώρισε την ήττα με 73-86 από τη Galatasaray στο γεμάτο για πρώτη φορά φέτος ΟΑΚΑ . Για 11ο παιχνίδι στα τελευταία 12, δεχτήκαμε πάνω από 20π (23) στην πρώτη περίοδο και κόντρα σε έναν τέτοιας δυναμικότητας αντίπαλο δεν μπορούσαμε να επανέλθουμε όπως κάναμε σε άλλες περιπτώσεις.. Καταφέραμε και ροκανίσαμε τη διαφορά, πλησιάζοντας στο καλάθι στο τέλος της 3ης περιόδου, αλλά η τεχνική ποινή στον πάγκο μας για διαμαρτυρία σε ένα μάλλον ανύπαρκτο φάουλ του Κατσίβελη, έκανε το 58-63, 58-68 και έληξε πρακτικά το παιχνίδι. Σε αντίστοιχη φάση βέβαια στις αρχές της 3ης περιόδου οι παίκτες μας έβαλαν μόνο τις αρχικες βολές, χάνοντας της τεχνικής και την επίθεση στην επαναφορά .
Εξαιρετική εμφάνιση από το δίδυμο των Λουκά Μαυροκεφαλίδη (26π, 11ρ, 3ασ, 1κλ) και Malik Hairston (20π, 4ρ, 3ασ, 1κλ), ενώ αρκετές λύσεις έδωσαν και πάλι οι Carter, Milosevic αλλά ο πρώτος μάλλον ξεχάστηκε στον πάγκο. Και σίγουρα στοίχισε το γεγονός πως οι άλλοι περιφερειακοί (Scrubb, Κατσίβελης, Παπαντωνίου, Warren αλλά και Sakota) σκόραραν αθροιστικά μόλις 10 πόντους..

Η ήττα δεν είναι καταδικαστική για την πρόκριση, όπως και η νίκη δε θα έδινε 100% το εισιτήριο για την επόμενη φάση, σε ένα όμιλο που ειναι 'ροντέο' και δυστυχώς για μας έχουμε μια ήττα από την Krasny που πλέον έχει αποσυντεθεί διώχνοντας τους 4 αμερικανούς από τους 5 που είχε .. Το παιχνίδι στη Ρωσία την άλλη βδομάδα θα είναι κομβικό κι ακόμα περισσότερο αυτό στο Ισραήλ τη μεθεπόμενη.

Δείτε βίντεο με φάσεις από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: