15.11.15

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΕΞΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


 Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, μια που η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια είναι δεδομένη και όχι συνηθισμένη για όλους τους παίκτες και οι τραυματισμοί επιτείνουν το πρόβλημα, η Α.Ε.Κ. κέρδισε με 84-78 τον Απόλλωνα. Έτσι επέκτεινε στο 6-0 το σερί της στο ξεκίνημα της Α1, επίδοση που έχει καταφέρει μόνο άλλες δυο φορές από τότε που θεσπίστηκε η κατηγορία το 1986/87.. Και οι δυο ήταν τις προηγούμενες φορές που ξεκίνησε στον πάγκο μας ο Dragan Sakota, το 2001/02 και το 2002/03, που το σερί έφτασε το 9-0 & 7-0 αντίστοιχα .

Οι παίκτες μας για άλλη μια φορά φέτος δεν έπαιξαν καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δεχόμενοι πάνω από 40 πόντους  - η πίεση που άσκησαν στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ήταν μεν αρκετή να μας δώσει ένα μικρό προβάδισμα για να έχουμε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ, αλλά όχι τόσο ώστε να αποφύγουμε να γίνει ντέρμπυ στο τέλος με τα λάθη των περιφερειακών και τα εύστοχα τρίποντα των αντιπάλων .

Κορυφαίος για άλλη μια φορά, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που τέλειωσε με 16π-8ρ, παίρνοντας πάνω του τις τελευταίες καθοριστικές προσπάθειες δείχοντας για άλλη μια φορά πως είναι ο ηγέτης της φετινής ομάδας. Βοήθησαν αρκετά επιθετικά οι Malik Hairston (12π), Marc Carter (11π) που συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις, ενώ πήραμε αρκετές λύσεις από τον σταθερά παραγωγικό στην Α1 Καλαμπόκη αλλά και τους Παπαντωνίου, Κατσίβελη . Χρειάζεται να υπάρχει βάθος στον πάγκο και θα πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα τι θα γίνει με τους Anosike, Scrubb γιατί δεν είναι λογικό να υπάρχουν ξένοι παίκτες που δεν κρίνονται ικανοί να αγωνίζονται .

Δείτε αρκετές φάσεις από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: