15.10.15

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ KRASNY OKTYABR ΣΤΟ ΟΑΚΑ


 Δυστυχώς με ήττα και μάλιστα εντός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο EuroCup η ομάδα μπάσκετ, καθώς έχασε στην παράταση με 94-96 από την Krasny Oktyabr . Μπορεί ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης να έκανε πραγματικά σούπερ εμφάνιση με 42 πόντους (!!!) από 12/18 2π, 12/15 βολές, 2/2 3π, 6-3 ρημπ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο, αλλά δυστυχώς δεν είχε συμπαραστάτες ενώ από την άλλη πλευρά ο Tony Mitchel μας φόρτωσε με 39 πόντους και είχε και περισσότερους συμπαραστάτες επιθετικά.

Οι Αμερικανοί μας κινήθηκαν για άλλη μια φορά σε ρηχά νερά : 6π ο Hairston με 2/6 σουτ, 6π ο Carter με μόλις 1/9 σουτ, 4π και 8ρ ο Anosike που μάλλον ξεχάστηκε στον πάγκο όπως και ο Scrubb που έπαιξε κάτω από 4'.. Έτσι φτάσαμε να παίξουμε τα τελευταία λεπτά και την παράταση περιμένοντας τα πάντα στην περιφέρεια από τους Παπαντωνίου, Καλαμπόκη που ήρθαν για συμπληρωματικούς ρόλους και όχι για να παίρνουν πάνω τους τις τελευταίες επιθέσεις..

Στα άλλα παιχνίδια η Galatasaray επικράτησε με 90-94 στη Λιθουανία της Neptunas του Mazeika και η Nizhny κέρδισε στην έδρα της με 82-64 τη Hapoel Jer . Αν θέλουμε να κάνουμε αξιοπρεπή πορεία θα πρέπει να δείξουμε καλύτερα αμυντικά δείγματα την επόμενη βδομάδα στην Κωνσταντινούπολη .

Δείτε σχεδόν όλο το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: