8.10.15

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...


Όπως και πέρσι, η ομάδα πήγε στο Αλεξάνδρειο με σημαντικές ελλείψεις στην περιφέρεια (τότε Wright, Nikolic = τώρα Carter, Κατσίβελης, Sakota) και με τον σέντερ της να ντεμπουτάρει (Goodridge πέρσι, Anosike τώρα) και έχασε ξανά στις λεπτομέρειες . Έτσι ο στόχος που θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να προσφέρει διάκριση χάθηκε με το καλημέρα .

Όπως και πέρσι η ομάδα έχασε άλλο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες . Όπως πάλι στο ίδιο γήπεδο στον 1ο προημιτελικό και πιο πριν στο Ρέθυμνο, στο ΣΕΦ, στην Πυλαία, στα Τρίκαλα κι έτσι παραμένουν τα ερωτηματικά κατά πόσο είναι τυχαίο κάτι τέτοιο, ή αν οφείλεται στην έλλειψη ηγέτη στα κρίσιμα τελευταία λεπτά ή σε αδυναμία του πάγκου. Με δεδομένες τις ελλείψεις στο ματς του Κυπέλλου σίγουρα δε μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα για κάτι τέτοιο. 
 Με μόνο τους Μαυροκεφαλίδη, Milosevic με θετικό πρόσημο συν τις όποιες βοήθειες έδωσε ο Καλαμπόκης, θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν οι παίκτες του Sakota φεύγανε με το διπλό. Με τον Hairston ακόμα σκιά του περσινού του εαυτού πριν τον τραυματισμό και χωρίς εναλλακτική ουσιαστικά στο 3, και με τον Warren σε ρηχά νερά δε θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό ...


Δείτε όλο το παιχνίδι όπως το μετέδωσε η Novasports


Δεν υπάρχουν σχόλια: