24.10.15

ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Τα Τρίκαλα υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπάσκετ, με αρκετά προβλήματα τραυματισμών -αφού πέρα από τους Κατσίβελη, Μωραϊτη, Τσαλμπούρη προστέθηκε στη λίστα και ο Dusan Sakota που εισήχθη το πρωί στο νοσοκομείο καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό .. Το ροζ φύλλο είναι μονόδρομος για να επιστρέψει η ηρεμία στα αποδυτήρια - δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως ο αντίπαλός μας έχει ξεκινήσει επίσης με 2-0 στο πρωτάθλημα και πως ο Φλεβαράκης έχει μια μάλλον καλή παράδοση εναντίον μας..


Η προϊστορία μας με το σημερινό αντίπαλο εξαντλείται στο περσινό παιχνίδι που κερδίσαμε με 96-73 και το κύριο γεγονός του ήταν η απόσυρση της φανέλας του Παγκόσμιου Γιώργου Αμερικάνου στην οροφή του ΟΑΚΑ .  Ο Sale είχε χρησιμοποιήσει τους : Wilbekin 3, Παπαντωνίου, Delininkaitis 13, Sakota 16, Κασελάκη 2, Πολυτάρχου 2, Hairston 21, Σαρικόπουλο 7, Αθηναίου 5, Mensah-Bonsu 15, English 7.

Ο σημερινός μας αντίπαλος είναι ο Αίολος Τρικάλων. Είχαμε παίξει και με την έτερη ομάδα των Τρικάλων. To 2008/09 είχαμε κερδίσει 69-67 στο Σπόρτιγκ, ενώ το 2009/10 στην πρεμιέρα χωρίς ξένους είχαμε χάσει με 86-94 στο Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: