25.10.15

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ 3-0 ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΤΗΝ Α1


Παρά την απουσία του Dusan Sakota που ψηνόταν στον πυρετό και εισήχθηκε στο νοσοκομείο, του Anosike που υπέστη διάστρεμμα και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Μωραϊτη, Τσαλμπούρη και τη μη δυνατότητα χρησιμοποίησης στο πρωτάθλημα των Atic (που είναι κι αυτός τραυματίας), Paulos δεν επέτρεψαν στον Σάλε να έχει δωδεκάδα στον πάγκο αλλά ενδεκάδα, η ομάδα ανέβασε στροφές μετά το πρώτο δεκάλεπτο κλείνοντας την άμυνά της απέναντι στα μέτρια (αλλά αήττητα μέχρι τώρα) Τρίκαλα και έφτασε εύκολα στην τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια της Α1 . Αν θέλουμε να ξανακάνουμε ρεκόρ στο ξεκίνημα που να θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές, θα πρέπει να περάσουμε για πρώτη φορά νικηφόρα από την Αμαλιάδα την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον Κόροιβο που έρχεται από δυο εκτός έδρας νίκες σε Πάτρα και Καβάλα .

Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί στην πρώτη περίοδο όταν όλο το βάρος στην επίθεσή μας κρατούσε ο Μαυροκεφαλίδης με 17 από τους 20 πόντους που σημειώσαμε σε αυτό το διάστημα. Όταν βρήκε συμπαραστάτες, μπόρεσε και αυτός να ξεκουραστεί μένοντας 'μόνο' με 26 πόντους - σκοράροντας μόνο ένα καλάθι στο 2ο ημίχρονο . Με αρκετή διάθεση και αποτελεσματικότητα ο Malik Hairston (14π με 5/7 σουτ), ενώ πολύ σημαντική η προσφορά του Γιάννη Καλαμπόκη που με 3/3 τρίποντα 'έσπασε' τη ζώνη των αντιπάλων .
Φυσικά ειδική μνεία χρειάζεται για τον Chris Warren που έκανε ρεκόρ κιτρινόμαυρου παίκτη σε ασιστ με 14 (!!) ενώ είχε και double-double με τους 10 πόντους που πρόσφερε. Με τέτοιες παρουσίες μάλλον απομακρύνεται το ενδεχόμενο αντικατάστασής του . Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν οι 13 ασιστ που μοίρασε ο Νίκος Ζήσης στο αξέχαστο παιχνίδι της Euroleague στο Γαλάτσι με τη Maccabi Tel Aviv το 2004/05 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: