2.3.15

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ... SHOWTIME ΜΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα μπάσκετ κόντρα στον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ, καταφέρνοντας να ξεπεράσει για πρώτη φορά μετά από 9+ χρόνια τους 100 πόντους στην επίθεση - τελευταία φορά το είχε καταφέρει στις 22/1/2006 κερδίζοντας με 105-69 τον ΓΣ Λάρισας . Έτσι αποζημίωσε και με το παραπάνω τους φιλάθλους (περίπου 2,500) που βρέθηκαν στις εξέδρες και είδαν τους παίκτες του Sakota να επιβάλουν το ρυθμό τους σχεδόν από την αρχή, να πατήσει το γκάζι και να σκοράρει 62 πόντους στο ημίχρονο και 89 μέχρι το 30'

Κορυφαίος σίγουρα ήταν ο Carl English που βρέθηκε πραγματικά σε 'zone' σκοράροντας 28 πόντους σε μόλις 22' με το εντυπωσιακό 8/9 τρίποντα .. Αν είχε μείνει στο παρκέ στην 4η περίοδο μάλλον θα μπορούσε να 'γράψει' ένα νέο ιστορικό ρεκόρ σπάζοντας το στοιχειωμένο του Andy Toolson (με τα 9 στην Πάτρα το 1996 για τα δικά μας κιτρινόμαυρα δεδομένα) ή τα 10 που είναι η κορυφαία επίδοση στην Α1, από Shane Hill και Bane Prelevic στο πολύ πολύ μακρινό παρελθόν .

Δίπλα του υπήρχε και πάλι ο Pops Mensah-Bonsu που ήταν επίσης σε κέφια σκοράροντας ακόμα και τρίποντο, ενώ από 15π σημείωσαν οι Delininkaitis, Milosevic ενώ 11 είχε ο Hairston .Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Sale χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του . Με τη νίκη αυτή, έχουμε ρεκόρ 9-9 μετά και την 18η αγωνιστική, παραμένοντας πάντα μέσα στη διεκδίκηση μιας θέσης στα playoff αλλά αρκετά πίσω από την τετράδα στην regular, αφού ο Άρης είναι στο +3 και ο ΠΑΟΚ στο +4 .
Το ζητούμενο φυσικά είναι να τερματίσουμε σε κάποια θέση από την 6η και πάνω ώστε να αποφύγουμε τους πρασινοκόκκινους στα προημιτελικά . Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεπεράσουμε Απόλλωνα & Ρέθυμνο που τώρα ειναι ισόβαθμοι με μας, τους έχουμε κερδίσει στο ΟΑΚΑ αλλά έχουμε να παίξουμε στις έδρες τους στη συνέχεια - με την αρχή να γίνεται το Σάββατο στην Πάτρα .


Μερικά στιγμιότυπα του αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: