16.3.15

ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ


Συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η ομάδα μπάσκετ καθώς κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση και την ΑΕΝ Κηφισιάς με 97-73, έχοντας αθροιστικά διαφορά 90 πόντων επί των αντιπάλων της στα τελευταία τρία παιχνίδια . Μπροστά στο πιστό κοινό της που έχει ξανακάνει το ΟΑΚΑ χώρο γιορτής σε κάθε εντός έδρας ματς, δεν δυσκολεύθηκε να επικρατήσει απέναντι στην έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος και παραμένει πάντα σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα . Και σίγουρα είναι απόλυτα θετικό, πως για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, ασχολούμαστε τέτοια εποχή με το αν θα μπούμε στην πρώτη τετράδα και όχι για το αν θα αποφύγουμε την τελευταία δυάδα .
Ο Σάλε είχε όλη την βασική του πεντάδα σε μεγάλα κέφια.. Αθηναίου (8π, 4ρ, 3ασ) English (11π, 2ρ, 2ασ, 1κλ) Hairston (12π, 4ρ, 6ασ, 1κλ, 1κψ), Sakota (16π, 3ρ, 6ασ, 2κλ), Mensah-Bonsu (21π, 7ρ, 1ασ) αλλά και τους 'παγκίτες' : Milosevic 9π σε 10', Delininkaitis 11π με 3/3 τρίποντα . Αναμφίβολα αυτό το υλικό είναι μια κλάση πάνω από τους περισσότερους αντιπάλους μας στην Α1.

Στις εξέδρες βρέθηκε και ο Scottie Wilbekin, που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ και αναμένεται να πάρει τη θέση του Garrett Williamson . Λογικά θα κάνει το ντεμπούτο το στο κρισιμότατο και κομβικό ματς της Ρόδου με τον Κολοσσό .

Δεν υπάρχουν σχόλια: