22.3.15

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αν και ήταν πολύ κακή επιθετικά από την αρχή μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ με 50-40, η ομάδα μπάσκετ ανέτρεψε την κατάσταση και με ένα εντυπωσιακό επί μέρους 15-32 στην τελευταία περίοδο έφτασε στη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο. Έτσι παραμένει πάντα στο κυνήγι της τετράδας και περιμένει την άλλη βδομάδα τον Άρη για να μπορέσει να 'ροκανίσει' την απόσταση, την ώρα που πάντως και το Ρέθυμνο δείχνει να έχει παρόμοιες βλέψεις .
Ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε ξεκάθαρα πόσο πιο γεμάτο ρόστερ έχουμε πλέον μετά και τις προσθήκες που έχουν γίνει .. Μπορεί οι Sakota, English, Mensah-Bonsu να μη μπόρεσαν να σκοράρουν αθροιστικά ούτε 20 πόντους αλλά πλέον υπάρχουν λύσεις - με πρώτη και καλύτερη αυτή του Malik Hairston που ήταν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης μας .. 19 πόντοι με 7/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2 ρημπάουντ και 3 ασιστ . Σε αυτούς που συνέβαλαν στην ανατροπή αναμφίβολα είναι και ο Delininkaitis (12π) με τον Milosevic (6π, 9ρ και τις κρίσιμες βολές στο τέλος)
Πολύ καλός στο ντεμπούτο του και ο Wilbekin, που ήρθε από τον πάγκο όταν φορτώθηκε ο Αθηναίου γρήγορα με 3 φάουλ, και δεν ξαναβγήκε αφού και πολύ καλή άμυνα έπαιξε και βοήθησε επιθετικά με 9 πόντους και 5 ασιστ . Φαίνεται πως ήταν το κομμάτι που έλειπε από το φετινό παζλ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: