25.1.15

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΑ, ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ


Έστω κι αν έχασε τη μεγάλη διαφορά καθώς προηγηθήκαμε με 49-30 στο 26'14" και δεχόμενοι ένα 0-13 σερί στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο αγώνας ξανάγινε ντέρμπυ, η ομάδα μας σημείωσε την πρώτη επίσημη νίκη της απέναντι στον Κόροιβο με 76-67. Έτσι με ρεκόρ 7-7 εδραιώνεται στη μέση της βαθμολογίας -το γκρουπ που παλεύει για παραμονή είναι στις 3-5 νίκες ενώ ο 4ος Άρης είναι στις 8 (που μπορεί να πάνε 9 αν κερδίσει τον σχεδόν σίγουρο 3ο της regular ΠΑΟΚ).

Ο κόσμος ήταν αρκετός και πάλι και είδε το ντεμπούτο του Malik Hairston στα κιτρινόμαυρα . Ο νεοφερμένος Αμερικανός που πήρε τη θέση του Nikolic* στο ρόστερ, ήταν φανερά επηρεασμένος από την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους - έδειξε όμως δείγματα της αναμφισβήτητης ποιότητάς του : 11 πόντοι με 5/9 2π, 0/3 3π, 1/3 1π κι ακόμα 1ρ, 2ασ, 2 τάπες, 2 κλεψίματα .

Με τον English σε μέτρια μέρα (3/11 σουτ), τον Delininkaitis να βοηθάει μόνο στην 4η περίοδο, τον Sakota να παραμένει κι αυτός στα ρηχά (9π με 0/3 3π), τους Milosevic-Williamson να μη δίνουν ιδιαίτερες λύσεις η ομάδα δείχνει πως έχει αλλάξει επίπεδο και έφτασε στη νίκη, έχοντας τον Mensah-Bonsu να κάνει double-double (13π-14ρ) και τον Αθηναίου να δίνει για πρώτη φορά σκοράρισμα (12π) και όχι μόνο (6ρ, 2ασ, 2κλ) . Θα πρέπει να διευκρινιστεί πάντως γιατί παραγκωνίζεται τόσο πολύ τελευταία ο Κασελάκης ..


*Τελικά ο Stefan Nikolic είναι που έγραψε ιστορία, καθώς κατάφερε να μείνει άποντος σε όλο τον πρώτο γύρο που ήταν στο ρόστερ μας - παίζοντας συνολικά 9'28" σε τρία όλα κι όλα παιχνίδια, ενώ σε άλλα 6 ήταν στη 12άδα χωρίς να χρησιμοποιηθεί.. Και πως να σκοράρει αφού δεν έκανε καν προσπάθεια για σουτ . Μια ασιστ (με Κολοσσό) και ένα λάθος (με Πανελευσινιακό) τα μόνα που υπάρχουν πέρα από κενά & μηδενικά στα στατιστικά του ..

κι ένα βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: