17.11.14

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Θετικό ήταν το πρώτο ματς της επιστροφής του Sale στον πάγκο μας, αφού η ομάδα μας επικράτησε με 67-64 του Απόλλωνα Πάτρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα  - παραμένοντας πάντα βέβαια στο γκρουπ των ομάδων που μάχονται να ξεφύγουν από την προτελευταία θέση έχοντας 2-4, ενώ τελευταίος παραμένει ο Πανιώνιος με 0-6 . Χρειάστηκαν πάνω από δέκα χρόνια για να καταφέρει η ομάδα μας να ξανακερδίσει στην έδρα της τον Απόλλωνα Πάτρας και να σπάσει μια πολύ αρνητική παράδοση, αφού η τελευταία μας νίκη είχε γίνει στο φινάλε της κανονικής περιόδου του 2003/04 ... Αξιοσημείωτο πως πχ τον Ολυμπιακό τον είχαμε μέχρι τώρα κερδίσει πιο πρόσφατα (Δεκέμβριος 2004) και τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο πρόσφατα (Απρίλιος 2008) ...

Για ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ. Τελειώσαμε με 9/36 τρίποντα και αν βγάλουμε έξω από τη σούμα τον Carl English που ήταν σε zone στην 1η και την 3η περίοδο έχοντας συνολικά 21π με 6/11 3π -δείχνοντας παιχνίδι το παιχνίδι πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην επίθεση, οι υπόλοιποι κιτρινόμαυροι είχαν μόλις 3/25 ... 1/9 ο Dusan, 0/7 ο Delininkaitis ..

Και σίγουρα ήταν θετικό το γεγονός πως ο αντίπαλος είχε τραυματία τον Σκορδίλη και λιγότερο βάθος στη frontline που μας επέτρεψε να μη φανεί τόσο και η δική μας γύμνια στη θέση, αλλά βοήθηκε και τον Sakota να δοκιμάσει σχήμα με τον Milan Milosevic στο '5', που τα πήγε αρκετά καλά για τα δεδομένα κι ήταν σίγουρα από τους διακριθέντες, αφού παρά τις 3 χαμένες βολές (5/8) κατέβασε 13 ρημπάουντ (10 αμυντικά, 3 επιθετικά).

Παίξαμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ξένο σέντερ και για δεύτερο ματς χωρίς να είναι στην αποστολή ο Kyles του οποίου το συμβόλαιο δεν έχει λυθεί ακόμα. Το σχήμα με Παπαντωνίου (9 ασιστ, 3 κλεψίματα αλλά και αρκετά λάθη όπως το τελευταίο με το αχρείαστο φάουλ στα 1.2"), Delininkaitis (άποντος μέχρι το 38' αλλά με 6 πόντους στο κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο) προσπάθησε να καλύψει το πρόβλημα στην οργάνωση. Με μια μόνο αλλαγή ξένου να μας έχει απομείνει για τον πρώτο γύρο θα πρέπει να γίνει πολύ σημαντική έρευνα ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: