12.1.14

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ


Πραγματική Βασίλισσα ήταν η ομάδα μας στο Ιβανώφειο, όπου μετά από επιβλητική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του σαραντάλεπτου, πήρε πανηγυρικά το ροζ φύλλο αγώνα κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 51-73 . Έτσι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας -πάντα ισόβαθμη με το Ψυχικό- με ρεκόρ 10-1, έχοντας στην τρίτη θέση την Καβάλα και τον Κόροιβο που είναι στο 8-3 και παίζουν μεταξύ τους την ερχόμενη βδομάδα ενώ εμείς θα υποδεχτούμε (μάλλον και πάλι όχι στα Λιόσια) τον Φίλιππο πριν το ντέρμπυ κορυφής με το Ψυχικό τη μεθεπόμενη αγωνιστική .

Οι παίκτες του Ζιάγκου επέβαλλαν το ρυθμό τους στο παρκέ από το πρώτο τζάμπωλ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής τους από τους αντιπάλους . Κορυφαίοι παίκτες μας ήταν οι Μιχάλης Πολυτάρχου (19 πόντοι με 3/3 τρίποντα και 2ασ-1κλ), Γιώργος Τσιάκος (13 ρημπάουντ, 3 ασιστ, 2 κοψίματα σε 18'32"), Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης (13π, 10ρ), Stefan Nikolic (12π, 2ασ), Βαγγέλης Καράμπουλας (12π)



Υ.Γ. Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως σε ένα τέτοιο ντέρμπυ από τα παλιά, υπήρχαν οπαδοί και από τις δυο ομάδες στις εξέδρες θυμίζοντας και σε αυτό τον τομέα τις παλιότερες καλές μέρες .


Δεν υπάρχουν σχόλια: