3.11.13

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ 'ΣΑΝΤΑ'


Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ούτε απέναντι στην Αγία Παρασκευή (6η πέρσι στο πρωτάθλημα) η ομάδα μπάσκετ επικρατώντας με το επιβλητικό 86-65 στο πρώτο ματς που έπαιξε στα Λιόσια φέτος . Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να μας κοντράρουν κάπως μόνο στο πρώτο ημίχρονο - στη συνέχεια η διαφορά κλάσης-ποιότητας-εμπειρίας ήταν εμφανής κι έτσι φτάσαμε εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα. Με αυτό παραμένουμε πάντα στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2, παρέα με το Ψυχικό (που όπως και πέρσι κερδίζει συνεχώς στον πόντο με τους αντιπάλους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία) και τον Κόροιβο, που μας είχε αποκλείσει στο Κύπελλο . 


Κορυφαίος παίκτης μας ήταν ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, που σταμάτησε στους 20 πόντους (6/7 2π, 2/3 3π) και τα 3-2 ρημπάουντ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γιώργος Τσιάκος (15π, 5ρ, 3ασ, 2κλ, 1κψ). Πέρα από τους συνήθεις ...ύποπτους Πολυτάρχου (10π, 3ασ, 2κλ) και Καράμπουλα (10π-7ασ), πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν από το 'νέο αίμα' και πάλι οι Παπαντωνάκος (8π) και Παπαδιονυσίου (5π-6ρ) .

Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Τσιότρα, που θα χάσει σίγουρα το κρίσιμο παιχνίδι στο Λαγκαδά με τον Ερμή και ίσως και το επόμενο με τον Αρκαδικό .

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παγκόσμιου Γιώργου Αμερικάνου .
Δείτε τον αγώνα όπως τον μετέδωσε το aek-live
Video streaming by Ustream
Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια: