15.4.13

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ...

Μπορεί η ομάδα μας να κέρδισε εύκολα με 90-71 τον Δούκα στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής και του τελευταίου εντός έδρας ματς για φέτος, όμως το κλίμα μόνο πανηγυρικό δεν ήταν αφού την ίδια ώρα το Ψυχικό περνούσε και από τη Δάφνη κερδίζοντας με 77-83 τον Αμύντα κι έτσι μόνο αν αυτοκτονήσει την Κυριακή με τη Νήαρ Ηστ στην έδρα της θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου και το απ'ευθείας εισιτήριο για την Α2 . Αντίθετα θα διεκδικήσουμε την άνοδο σε μονό αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τον Ηρακλή (που είναι ο 2ος του Βορείου Ομίλου) κάπου στη Θεσσαλία στις 28/4 ..

Η άνοδος κρίθηκε πρακτικά σε δυο παιχνίδια.. Πρώτα στο ματς του πρώτου γύρου στο Ψυχικό όπου χάνοντας στην παράταση τους δώσαμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα που τους βοήθησε (πέρα από τις δεδομένες λύσεις που είχαν εκτός παρκέ) να καθαρίσουν τα δύσκολα ματς, ενώ η ήττα μας από τον πεσμένο πια Κρόνο ήταν η ταφόπλακα καθώς αυτή στην Ερυθραία 'ισοφαρίστηκε' με τη γκέλα των πρωτοπόρων στο Χολαργό ..

Αγωνιστικά η ομάδα μας μετά το πρώτο οκτάλεπτο έλεγξε το παιχνίδι, ανέβασε στροφές και έφτασε εύκολα στην επικράτηση, επιτρέποντας στον Βαγγέλη Ζιάγκο να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του .

Δείτε κι ένα βίντεο από το ματς :

Δεν υπάρχουν σχόλια: