19.2.13

ΝΙΚΗ ΜΕ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΙΑ..

Εύκολο απόγευμα πέρασε το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ καθώς επικράτησε άνετα της Χαλκίδας με 76-56 στα Λιόσια και παραμένει έτσι πάντα με μια νίκη λιγότερη από το Ψυχικό . Συνεπώς, αν κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν (εννιά τον αριθμό) στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ντέρμπυ με τον πρωτοπόρο, εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας και το εισιτήριο για την απ'ευθείας άνοδο στην Α2 .


Για να γίνει αυτό φυσικά το πρώτο μεγάλο εμπόδιο είναι στη Δάφνη με αντίπαλο τον Αμύντα την επόμενη Κυριακή . Και γιατί ο Αμύντας με 11-5 (ενώ εμείς έχουμε 13-2 και το Ψυχικό 14-1) θα παίξει με μας τις ελπίδες του για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα, αλλά και γιατί δεν έχουν ξεχάσει πως πέρσι υποβιβάστηκαν με το τρίποντο του Μάντζαρη στην εκπνοή ..

Με τη Χαλκίδα οι παίκτες μας μπήκαν αποφασισμένοι να μη δώσουν δικαιώματα αμφισβήτησης και το κατάφεραν από την αρχή μέχρι το τέλος . Αξίζει να σημειωθεί η σταθερά καλή παραγωγικότητα του Κοψαύτη στα τελευταία παιχνίδια καθώς στα 4 από τα 5 τέλειωσε με διψήφιο νούμερο πόντων, δείχνοντας πως μπορούμε στη συνέχεια να υπολογίζουμε και σε άλλες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: