21.1.13

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Πήραμε άλλη μια νίκη την Κυριακή κόντρα στην Ένωση Ιλίου στα Λιόσια, και πάλι με αρκετή δυσκολία . Με την εξαίρεση του διπλού στο Δαϊς κόντρα στον Δούκα, η ομάδα μπάσκετ έχει δυσκολευτεί να καθαρίσει εύκολα παιχνίδι από αυτό στην Καισαριανή με τη Νήαρ Ηστ. Με Πανερυθραϊκό στα Λιόσια και στο Πέραμα ξεφύγαμε στην τελευταία περίοδο. Με Αετό, Ψυχικό (που χάσαμε), Χολαργό και τώρα τα ματς ήταν ντέρμπυ και κρίθηκαν στο καλάθι ή μέχρι πέντε πόντους.

Σίγουρα δεν είναι θετικό το γεγονός ότι δεν πείθουμε για την ανωτερότητά μας ακόμα και κόντρα σε αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή . Τουλάχιστον είναι παρήγορο  πως φαίνεται να έχουμε την κατάλληλη εμπειρία και τη σοβαρότητα για να παίρνουμε τα ροζ φύλλα αγώνα . Έτσι φτάσαμε στο φινάλε του πρώτου γύρου, να είμαστε με 11-1 δεύτεροι πίσω από το Ψυχικό που έχει επίσης 11-1 αλλά μας κέρδισε έστω και με ένα πόντο στην παράταση . Η δυάδα της κορυφής δεν δείχνει να μπορεί να απειληθεί από κάποιον άλλο. Αυτό για μας δεν είναι κατ'ανάγκη θετικό, καθώς αφ'ενός μόνο ο πρώτος ανεβαίνει σίγουρα (ο 2ος παίζει μπαράζ με τον 2ο του άλλου ομίλου), αφ'ετέρου είναι πολύ πιθανό να πετύχει πιο χαλαρούς αντιπάλους που θα είναι σωσμένοι και δε θα πηγαίνουν για άνοδο το Ψυχικό κι έτσι να αποφύγει γκέλες ..

Η τετράδα Φαλέκα, Γκιζογιάνη, Πολυτάρχου και Δέσπου ήταν αυτή που τράβηξε και πάλι όλο το κουπί στην επίθεση σημειώνοντας τους 60 από τους 78 πόντους μας (77%)... Αν δε βρούμε σε μόνιμη βάση λύσεις από τους άλλους περιφερειακούς και να αρχίσει να ξαναδίνει σταθερά διψήφια παραγωγή ο Βεσκούκης, δύσκολα θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε περισσότερο επιθετικά (είμαστε 5οι μετά τη λήξη του πρώτου γύρου, αλλά με δυο παρατάσεις διαφορετικά θα είμασταν 6οι).


ένα βίντεο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: