18.12.12

ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ...


Χριστούγεννα & διακοπές στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα κάνει η ομάδα μπάσκετ αφού γνώρισε την πρώτη της ήττα στο κλειστό του Ψυχικού από τους γηπεδούχους με 88-87 στην παράταση . Δυστυχώς οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα που έχτισαν στο πρώτο ημίχρονο όταν έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, οι αντίπαλοι στην επανάληψη ροκάνισαν τη διαφορά, και με τη βοήθεια και των σφυριγμάτων του Ζακεστίδη (κυρίως) το ματς πήγε στην παράταση, όπου η συγκυρία και το momentum βοήθησαν τους αντιπάλους μας .
Σίγουρα δεν είναι καταστροφή αυτή η ήττα, αφού παραμένουμε φαβορί για την κατάκτησή της πρώτης θέσης, μια που η διαφορά του ενός πόντου δεν είναι μη αναστρέψιμη στα Λιόσια, ενώ το Ψυχικό έχει ήδη μια ήττα σε ματς με άλλους αντιπάλους . Απλά αν παίρναμε το ροζ φύλλο αγώνα την Κυριακή θα είχαμε αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο πριν να κλείσει ο πρώτος γύρος .

Έτσι δεν έσπασε το σύγχρονο ρεκόρ της ομάδας που ήταν οι εννιά συνεχόμενες νίκες από 1η μέχρι και 9η και από 11η μέχρι και 19η αγωνιστική το 2001/02 με Dragan Sakota στον πάγκο μας. Το 8-0 που έγινε ισοφάρισε το αντίστοιχο σερί που επιτεύχθηκε πέρσι τέτοιο καιρό στην Α2 με τον Δημήτρη Λιόγα προπονητή .

Αγωνιστικα, από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε στην άμυνα μας το Ψυχικό, όπως τα είχαμε καταφέρει στο πρώτο μέρος, όσο κυλούσε ο χρόνος, αυτό μετρούσε αρνητικά καθώς επιθετικά δεν είμαστε φόβητρο στην κατηγορία (είχαμε την 8η επίθεση πριν να αρχίσει η αγωνιστική, ενώ στην άμυνα είμασταν 1οι) . Και μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε περισσότερους πόντους από τους Δέσπο, Βεσκούκη, Φαλέκα στη συνέχεια για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να φτάσουμε στην πρώτη θέση που οδηγεί εγγυημένα στην Α2 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: