29.4.12

ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ..

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Δόξα Λευκάδας η ομάδα μας, φτάνοντας σε ένα ακόμα πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με άνεση που δείχνει και το τελικό σκορ (73-54). Παραμείναμε έτσι μαζί με τους Ίκαρους που κέρδισαν εύκολα στις Σέρρες τον Ερμή Λαγκαδά στην 3η θέση με ρεκόρ 18-10 (20-8 έχει ο Απόλλωνας δείχνοντας πόσο αυτοκαταστροφικές ήταν οι γκέλες σε Μετς & Κατερίνη, αλλά και η ήττα στα Λιόσια από τους Πατρινούς στο εντός έδρας ντεμπούτο & αντίο του Παπανικολάου στον πάγκο μας). Η ΑΕΝ Κηφισιάς έχασε και στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και τέθηκε ουσιαστικά εκτός μάχης για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει και στην Α1 .

Το πρόγραμμά όμως για τις επόμενες δυο αγωνιστικές δεν μας ευνοεί . Ενώ οι Ίκαροι έχουν να φιλοξενήσουν τον πρακτικά πεσμένο Ερμή Περάματος και στο φινάλε να παίξουν στην Ερυθραία με τον μαθηματικά υποβιβασμένο Πανερυθραϊκό, εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Αμύντα στη Δάφνη που παλεύει για την παραμονή του και μετά να φιλοξενήσουμε την Κηφισιά που δεν πάει μεν για τίποτα, αλλά δεν παύει να είναι μια σαφέστατα αξιόμαχη ομάδα .

Αγωνιστικά στο παιχνίδι, που έγινε και με αρκετούς μαθητές στην εξέδρα, στηριχθήκαμε για άλλη μια φορά σε εντός έδρας παιχνίδι στο επιθετικό ταλέντο του Φώτη Βασιλόπουλου (17π, 7ασ), αλλά και του πολύ ανεβασμένου τον δεύτερο γύρο Αντώνη Μάντζαρη (16π, 4ρ, 2κλ), πέρα από της σταθεράς που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Σκλάβος (12π, 5ρ, 3κλ, 1ασ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: