17.3.12

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΟΦΗ (+βιντεο αγώνα)


Μετά από τη γκέλα στο Μετς με το μισοπεσμένο Παγκράτι των επτά παικτών που οδήγησε και στην παραίτησή του Καραγιάννη, η ομάδα μας επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας με 82-71 τον ΟΦΗ στα Λιόσια, μπροστά σε λιγοστούς οπαδούς μας (λόγω και της ώρας αλλά και της διπλής κιτρινόμαυρης παρουσίας στην Πελοπόννησο σήμερα τόσο στον τελικό του handball στην Πάτρα, όσο και στην Τρίπολη το ποδόσφαιρο) στο ντεμπούτο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον πάγκο μας .

Έτσι τώρα ισοβαθμούμε μαζί με τον Αρκαδικό (που κέρδισε και τον Απόλλωνα) και τους Ίκαρους (που χάσανε στη Δάφνη) στην τρίτη θέση ..Αν θέλουμε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα για αυτήν ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω στη συνέχεια αφού υπό προϋποθέσεις και η 3η μπορεί να οδηγήσει στην επιστροφή στο φυσικό μας χώρο, θα πρέπει να μη γκελάρουμε την ερχόμενη βδομάδα στην Κατερίνη κόντρα στον μισοπεσμένο ΠιερικόΑρχέλαο .

Η εξέλιξη του αγώνα ίσως να ήταν διαφορετική αν δε χτυπούσε στο πρώτο πεντάλεπτο ο Τουτζιαράκης σε μια σύγκρουσή του με τον Δέσπο . Ο πρώην παίκτης μας χτύπησε και αποχώρησε ενώ ήδη μας είχε φορτώσει με 7 πόντους.. σχεδόν διπλάσιοι από όσους πέτυχε ο νυν σέντερ μας (4 σε 30'..).

Το κουπί στην επίθεση για άλλο ένα παιχνίδι τράβηξαν ο Φώτης Βασιλόπουλος που πέτυχε 26 πόντους (9/12 2π, 1/2 3π, 5/5 1π) επιστρέφοντας μετά το διάλειμμα του Μετς στις καλές εμφανίσεις και οι ... συνήθεις των τελευταίων αγωνιστικών, Βαγγέλης Σκλάβος (20π και 6-4ρ) & Αντώνης Μάντζαρης (16π, 2ασ, 2κλ) .


Ολος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το kretaworldbasket

ΑΕΚ - ΟΦΗ 82-71 Α2 Ανδρών Μπάσκετ ΕΟΚ 23 αγ. Ζωφριά 17-3-2012 from S Lirintz on Vimeo.


ο αγώνας μεταδόθηκε (από άλλη γωνία λήψης) και από το aek-live


Video streaming by Ustream




Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια: