12.3.12

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ..


Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος (πέμπτος !!! κατά σειρά - ρεκόρ στην ιστορία μας οι τόσες αλλαγές τεχνικών, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και έκτο ή και έβδομο μέχρι το τέλος της χρονιάς) προπονητής της ομάδας μπάσκετ, αφού έπειτα από 33 μέρες και ρεκόρ 3-2 ο Νίκος Καραγιάννης παραιτήθηκε το Σάββατο .


Από το 2000 μέχρι το 2007 ήταν στο προπονητικό team του Παναθηναϊκού, για ένα διάστημα αποτέλεσε βοηθό του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική, πέρασε από την Κύπρο το καλοκαίρι του 2007, μετά από κάποιο διάστημα πήγε στον Απόλλωνα όπου έμεινε μέχρι το Δεκέμβρη του 2009 . Τον Μάρτη του 2010 ανέλαβε τη ΜΕΝΤ, τον Απρίλη πήγε στο Παγκράτι για να φύγει το καλοκαίρι και να επιστρέψει σε αυτό μέσα στο 2011 .

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος νέος τεχνικός

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Καραγιάννη και ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μαζί με τον Αλέξανδρο Παπαδάτο.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας τον Βασίλη Γεραγωτέλη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε για την συνεργασία του με την ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι τιμή που είμαι στην ΑΕΚ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση να δουλεύεις για μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υλοποιηθούν οι στόχοι της, αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα όταν θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όπως έχω κάνει σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει, θα κάνω ό,τι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Διαβάστε τι είπε ο Νίκος Καραγιάννης φεύγοντας
"Έφυγα για την κοροϊδία"
o προηγούμενος από αυτόν, Δημήτρης Παπανικολάου
Ο Παπανικολάου στο basketblog.gr
απάντηση της ΚΑΕ σε όσα είπε ο Καραγιάννης
Μείναμε άφωνοι με Καραγιάννη"

Διαβάστε και τη λίστα με τους προηγούμενους προπονητές μας από το 1986 και μετά
http://vasilissa.blogspot.com/2012/02/blog-post_07.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: