8.3.12

ΚΑΤΕΠΕΣΕ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ

Σε σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποφασίστηκε η κατάπτωση της εγγυητικής συμμετοχής της ΚΑΕ στο πρωτάθλημα λόγω οφειλών σε παλιότερους πιστωτές ..

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από basketblog

Κατέπεσε η εγγυητική!
Tου Γιώργου Νικολάου 
08/03/2012 (17:33)

H άνιση μάχη με τους… πιστωτές χάθηκε για την ΑΕΚ. Πριν από λίγο και παρά την φιλότιμη προσπάθεια, που κατέβαλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατέπεσε η εγγυητική επιστολή και η "Βασίλισσα" κινδυνεύει με αποβολή από το Πρωτάθλημα.

Είχαμε γράψει και νωρίτερα, ότι οι "κιτρινόμαυροι" ξαφνιάστηκαν από την "στρατιά δικηγόρων" που έσπευσε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να εκπροσωπήσει πρώην εργαζόμενους της ΑΕΚ. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας αποχώρησε από τα γραφεία το  μέλος της διοίκησης, Βασίλης Καπετανόπουλος, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία. Και επειδή στη ζωή, πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος ευχόμαστε στον έγκριτο νομικό ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν πριν από λίγο οι "Ενωσίτες" υπεύθυνοι οι πιστωτές, που δεν έκαναν πίσω ήταν οι Νίκος Παπανικολάου, Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, Σταύρος Τουτζιαράκης, Γιάννης Κακιούζης, Γιάννης Αθανασούλας, Κώστας Σταμάτης, Δημήτρης Πρίφτης.
Πάντως η εγγυητική είναι αξίας 20,000 ευρώ - συνεπώς η ΚΑΕ έχει περίπου 10 μέρες για να την καλύψει . Και λογικά ακόμα και αν ζητήσουν ξανά παλιοί πιστωτές την εκ νέου κατάπτωσή της, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση μάλλον θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα ..