4.3.12

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ



Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Βασίλισσα κόντρα στον Πανερυθραϊκό στα Λιόσια με 88-71 και έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τους Ίκαρους (με την ομάδα μας να υπερτερεί στην ισοβαθμία) και αφήνοντας ένα σκαλί πίσω τον Αρκαδικό που έχασαν σε Λαύριο και Κηφισιά αντίστοιχα. Πιο πάνω πάντως είναι πια εξαιρετικά δύσκολο να κοιτάξει, αφού Ελευσίνα και Απόλλωνας πέρασαν και από Λευκάδα-Αμύντα και παραμένουν τέσσερις και τρεις βαθμούς μπροστά (και μας έχουν κερδίσει και μέσα-έξω). Πάντως αρχίζουμε να αποκτάμε κάποια διαφορά ασφαλείας από τους συλλόγους που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία . Έτσι ξεπεράσαμε ανώδυνα την απουσία του (αρχηγού και πρώτου σκόρερ μας) Φώτη Βασιλόπουλου -που μια που του έχει κρατηθεί το δελτίο στο ματς με το Πέραμα και ακόμα δεν έχει απολογηθεί δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής .

Θα πρέπει να φτάσουμε χωρίς απώλειες μέχρι το ματς του Λαυρίου αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες διασφάλισης της τρίτης -υπό προϋποθέσεις- προνομιούχου θέσης.. Έχουμε με τη σειρά το Παγκράτι στο Μετς, τον ΟΦΗ στα Λιόσια, ταξίδια σε Κατερίνη και Λαγκαδά και μετά να υποδεχτούμε την ΑΕΚ Άργους . Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά είναι αναγκαία συνθήκη για να αποφύγουμε τα μπλεξίματα ..
Σημαντική συμβολή στο να περάσει ανώδυνα η απουσία του Βασιλόπουλου είχε σαφέστατα ο Αντώνης Μάντζαρης, που παίζοντας και με νάρθηκα στο δάκτυλο έκανε ατομικό ρεκόρ με τη φανέλα μας στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση σκοράροντας 21 πόντους (με 8/10 δίποντα) και προσθέτοντας 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 4 ρημπάουντ .
ενώ πολύ αποτελεσματικός από την περιφέρεια ήταν ο Βαγγέλης Τζόλος με 3/4 τρίποντα στα 15' που αγωνίστηκε (καθώς έκανε και 5 φάουλ) .
MVP μας για δεύτερο συνεχόμενο ματς στα Λιόσια ήταν ο Βαγγέλης Σκλάβος που τέλειωσε το ματς με 25 πόντους, 13 ρημπάουντ και 3 ασιστ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: