6.2.12

ΕΛΕΟΣ... ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ !!



Ούτε δυο βδομάδες δεν έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας ο Δημήτρης Παπανικολάου.. Την Τρίτη 24 Γενάρη ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Λιόγα, και σήμερα Δευτέρα 6 Φλεβάρη αποτελεί παρελθόν ...
Αν η διοίκηση δεν ήθελε να γλυτώσει την πτώση της εγγυητικής για τις οφειλές 330,000 στον Παπ, και πίστευε στην προπονητική του αξία, τότε ποιο το νόημα του διαζυγίου μέσα σε 14 σκάρτες μέρες ;; Αν δεν έκανε ως προπονητής για τον πάγκο, μετά τα δυο ντέρμπυ με Αρκαδικό και Απόλλωνα το θυμήθηκαν ;;

Όσο για τον πιθανό αντικαταστάτη του Παπ, η εγγυητική ήταν να πέσει για οφειλές στους παρακάτω πρώην παίκτες/προπονητές κλπ :
Χατζής, Σκουρτόπουλος, Γ. Κακιούζης, Αθανασούλας, Χάτζατζ, Αθανασούλας, Πελεκάνος, Γέρεμιτς, Τσιάρας, Κώτσης, Ν. Παπανικολάου, Δ. Παπανικολάου, Πέρκοβιτς, Παντελιάδης, Παπαντωνίου, Ρίματς, Σταμάτης, Μπούρας, Α. Γκιζογιάννης, Τουντζιαράκης, Κόμματος, Πρίφτης, Παπαχαραλάμπους, Γαργαρόπουλος.

Οι περισσότεροι πρώην παίκτες έχουν ομάδα, ο Σκουρτόπουλος με τον Πρίφτη επίσης,
Άρα μήπως να περιμένουμε τον Rimac που πρέπει να έχει κρεμάσει τα παπούτσια του ή τον Milan Jeremic για νέο προπονητή ;


Υ.Γ. uberepicwin που λέει και ο Freddos για το oraaek.gr που έχει δίπλα-δίπλα την είδηση πως δεν υπάρχει θέμα με Παπανικολάου, μαζί με την παραίτησή του ...


Παραιτήθηκε ο Παπανικολάου

Δεν υπάρχει θέμα με Παπανικολάου

Διαβάστε για το θέμα και

ΑΕΚ: "Παπ" τέλος, τώρα Καραγιάννης… (basketblog) 

Φαβορί ο Καραγιάννης, στα υπόψιν Λυκογιάννης, Κορωνιός και “Πάπι”! (southbasket)

 

Τα παράτησε ο Παπανικολάου! (basketnet)

Τέλος και ο Παπανικολάου απ' την ΑΕΚ! (aek-live)

 

 

O Νίκος Καραγιάννης, που αναφέρει το basketblog και ο συνήθως ενημερωμένος Γ.Νικολάου, ήταν στον πάγκο του ΑΓΟΡ μέχρι το Φλεβάρη του 2010 . Ιδού και η ανακοίνωση με την συμφωνία των Ρεθυμνιωτών, με το βιογραφικό του φερόμενου ως επόμενου προπονητή μας μέχρι τότε :

"Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για ένα χρόνο με τον προπονητή κ. Νίκο Καραγιάννη."
Who is Who
Ο Νίκος Καραγιάννης γεννήθηκε στις 9/4/1970, είναι από τους πλέον έμπειρους προπονητές στην κατηγορία, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής στο αθλητικό
σχολείο του Βύρωνα.
Με την ομάδα του Λυκείου Βύρωνα κατέκτησε το 2007 το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στη Γαλλία και πέρυσι πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ως πρώτος προπονητής ανέλαβε το Παλαιό Φάληρο το 2000.
Από το 2001 ως το 2004 εργάστηκε στον Γ.Σ. Λάρισας και μετά τον ένα χρόνο στο Περιστέρι (2004-05), μετακόμισε στη διπλανή γειτονιά, στο Αιγάλεω (2005-06).
Έφυγε μετά την 7η αγωνιστική (ενώ η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση) και στη 10η αγωνιστική ανέλαβε τον Δούκα.
Ξεκίνησε εκεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2007-08), αλλά η 6η αγωνιστική τον βρήκε στο τιμόνι του Ηλυσιακού τον οποίο και διατήρησε στην Α2.
Στο περυσινό πρωτάθλημα, κάθισε με επιτυχία στον πάγκο του Περιστερίου οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και της επιστροφής της στην Α1 Εθνική κατηγορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: