25.1.12

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ο Δημήτρης Παπανικολάου είναι λοιπόν ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ (τρίτος στη σειρά φέτος - έχει ξαναγίνει άλλες τρεις φορές αυτό *) καθώς έγινε σήμερα και η σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ, ενώ ο πρώην παίκτης μας και νυν τεχνικός έκανε και την πρώτη του προπόνηση στα Λιόσια . Η λογική λέει πως η αλλαγή του προπονητή έγινε όχι τόσο γιατί δεν έκατσε η ιστορία με τον χορηγό (ενεργειακά βραχιόλια) που θα πλήρωνε τον Λιόγα, αλλά γιατί στον Παπανικολάου οφείλονταν τελεσίδικα 330,000 ευρώ από τις εποχές Δρόσου-Καραμανλή και προφανώς αν δεν γινόταν συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία δεν θα έκανε πίσω στην διεκδίκηση με συνέπεια το μέλλον της ομάδας να είναι τουλάχιστον αβέβαιο ..

Βέβαια αυτή η πρακτική ανοίγει νέα προβλήματα, γιατί στην επόμενη εκδίκαση ίσως θα πρέπει να γίνει προπονητής κάποιος άλλος από τους πολλούς που έχουν αφήσει απλήρωτους Φιλίππου, Γρανίτσας, Δρόσος, Καραμανλής & σία ...

Ο Δημήτρης Παπανικολάου νέος τεχνικός

Η ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Δημήτρη Παπανικολάου που θα είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ από το 2007 έως το 2009, έχοντας πολύτιμη προσφορά τόσο στην ομάδα μας όσο και στο μπάσκετ γενικότερα.
Δήλωση Δημήτρη Παπανικολάου
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρώτος σταθμός της προπονητικής μου καριέρας είναι η ΑΕΚ. Αυτό που θέλω να ζητήσω από όλους είναι να υπάρξει συσπείρωση. Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα προπονήσω αυτούς τους παίκτες.
Χρειαζόμαστε απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο μας γιατί οι επόμενες αγωνιστικές είναι όλες εξαιρετικά δύσκολες και σημαντικές.
Ελπίζω ο κόσμος της ΑΕΚ να συνεχίσει να δίνει το “παρών” τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και να συνεχίσει να βοηθά την ομάδα».
* οι προηγούμενες τρεις φορές ήταν :
- το 1998/99 ξεκινήσαμε με Γιώργο Καλαφατάκη, έπειτε ανέλαβε ο Φώτης Κατσικάρης, μέχρι να έρθει ο Κώστας Πολίτης .
- το 1992/93 ξεκινήσαμε με τον Μιχάλη Κυρίτση, όταν έφυγε ήρθε ο Richard Dukeshire και η σεζόν τέλειωσε με τον Νίκο Νεσιάδη στον πάγκο .
- το 1986/87 είχαμε τον Μιχάλη Αναστασιάδη που συνέχισε από την προηγούμενη σεζόν, αντικαταστάθηκε λόγω του 1-4 από τον Κώστα Αναστασάτο, που είχε κι αυτός 1-4 για να κλείσουμε τη χρονιά με τον παγκόσμιο Γιώργο Αμερικάνο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: