23.1.12

ΤΕΛΟΣ Ο ΛΙΟΓΑΣ !!!

Τελικά η ανακωχή για την Πρωτοχρονιά (διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις : ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ    και  ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΓΑ ;;;)  κράτησε μέχρι να έρθει η πρώτη-δεύτερη 'στραβή', καθώς μετά την ήττα στην Κηφισιά, ο Νίκος Γεωργαντζόγλου αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της ΚΑΕ με τον Δημήτρη Λιόγα, που σε 12 παιχνίδια στον πάγκο μας είχε 9 νίκες .

η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Ανακοίνωση 23/1/2012

Ύστερα από σημερινή συνάντηση μεταξύ του Νίκου Γεωργαντζόγλου, του Σταύρου Τσιλιμιγκάκη και του Δημήτρη Λιόγα, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον εν λόγω προπονητή. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα.

και η δήλωση του πρώην -πια- προπονητή μας :

Η δήλωση Λιόγα
Του Γιώργου Νικολάου
23/01/2012 (19:23)

Λιτή και άκρως ευγενική ήταν η δήλωση Δημήτρη Λιόγα για το πρόωρο "αντίο" του  από την ΑΕΚ. Ο προπονητής του 8-0 σερί και του 9-3 αμέσως μετά την "απομάκρυνση" του από τον Νίκο Γεωργαντζόγλου "έπλεξε το εγκώμιο" των παικτών και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Νίκο Γριμάνη. Ο κ. Λιόγας μας είπε κατά λέξη:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τη μοναδική ευκαιρία, που μου έδωσε, να ανήκω δηλαδή έστω για λίγο καιρό στην οικογένεια της ΑΕΚ.  Σ’ αυτό το διάστημα πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας, παραμερίζοντας κάποιες φορές και το προσωπικό μου συμφέρον. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παίκτες, οι οποίοι με στήριξαν απίθανα. Η στήριξη τους ήταν πολύ παραπάνω από μία απλή επαγγελματική σχέση.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και  τους συγκινητικούς φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι υποστηρίζουν με μοναδική θέρμη την ομάδα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νίκο Γριμάνη, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα μου. Εύχομαι στην ομάδα ολόψυχα να πετύχει τον στόχο της και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει…"
τι να πει κανείς ... απλά παράνοια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: