20.1.12

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ

Έγινε χθες στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, συνάντηση (Συνάντηση με παλαίμαχους)
της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ με αντιπροσωπεία παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της ομάδας (Κωνσταντίνο Καραμανλή, Νίκο Μπαμπανικολό, Βαγγέλη Δερμανούτσο, Μιχάλη Πουλαντζά - ο τελευταίος είναι και μέλος της διοίκησης νομίζω).
(στη φωτό αριστερά ο Κώστας Καραμανλής, και δεξιά ο Νίκος Μπαμπανικολός που αριστερά του έχει τον Πέτρο Πετράκη, σε εκδήλωση του ΣΠΑΚΕ)

Διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις από το site της ΚΑΕ

“Στηρίζουμε την προσπάθεια”

Δηλώσεις, αναφορικά με την χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους διοικούντες της ΚΑΕ  και τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές της, πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ ο παλιός παίκτης της Βασίλισσας, Νίκος Μπαμπανικολός.
- Τι εντυπώσεις αποκομίσατε από την χθεσινή συνάντηση με την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο «Τιτάνια»;
«Η εντύπωση μου είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί που ανέλαβαν μέσω του δικαστηρίου έχουν όλη την καλή πρόθεση να μπορέσουν να σώσουν την ομάδα που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή στιγμή της. Σε αυτή την θέση που βρίσκεται τώρα η ΑΕΚ βρισκόταν και την δεκαετία του ’50 που ανεβήκαμε στην 1η κατηγορία και το ‘58 πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα. Και τώρα είναι σαν να βρίσκεται σε εκείνη την δεκαετία όμως το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση έχει όλη την καλή πρόθεση να σώσει την ομάδα».
- Εσείς οι παλαίμαχοι πώς είστε διατεθειμένοι να στηρίξετε την προσπάθεια της διοίκησης για εξυγίανση;
«Βεβαίως είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια . Η βοήθεια μας θα είναι περισσότερο ηθική. Το πιο σπουδαίο είναι ότι ελπίζουμε όλη αυτή η προσπάθεια σε τελευταία ανάλυση να έχει ευτυχές τέλος».
edit, βγήκε κείμενο με  υπογραφές .

Ανακοίνωση Παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών ΑΕΚ

Εμείς οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ, Καραμανλής Κωνσταντίνος, Μπαμπανικολός Νικόλαος, Δερμανούτσος Ευάγγελος, Πουλαντζάς Μιχάλης, που συγκεντρωθήκαμε στο «Τιτάνια» την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 μετά από πρόσκληση της διοίκησης της μπασκετικής ΑΕΚ, δηλώνουμε ότι την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε:
Α) Να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα από το παρελθόν (π.χ. εκκρεμότητες, οικονομικές διαφορές, διοικητικά ζητήματα κλπ).
Β) Να προχωρήσει το πλάνο διάσωσης και εξυγίανσης που έχει διαμορφώσει η διοίκηση της ΚΑΕ.
Οι υπογράφοντες Παλαίμαχοι:
Καραμανλής Κωνσταντίνος, Μπαμπανικολός Νικόλαος, Τρόντζος Γεώργιος, Λαρεντζάκης Αίαντας, Βασιλειάδης Στυλιανός, Τσάβας Λάκης, Πετράκης Πέτρος, Νεσιάδης Νίκος, Tσοσκούνογλου Νίκος, Δερμανούτσος Ευάγγελος, Θεοδωρόπουλος Δημήτρης, Αγιασοτέλης Γιώργος, Αριδάς Παναγιώτης, Χατζηράπτης Νίκος, Ξενουδάκης Μενέλαος, Στάης Αντώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: