4.12.11

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ 6-0


Την 6η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ομάδα μπάσκετ, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση (84-61) τον Ερμή Λαγκαδά στα Λιόσια κι έτσι σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με Απόλλωνα Πάτρας και Ίκαρους Σερρών, ενώ στην κορυφή είναι ο Πανελευσινιακός (οι τρεις ομάδες δηλαδή που μας έχουν κερδίσει φέτος) . Αν δεν είχαμε γνωρίσει την ήττα στα Λιόσια από την παρέα του Μαγκουνή και του Γιαννουλάκου τώρα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στην πρώτη θέση . Όμως η Α2 είναι μαραθώνιος και ακόμα είμαστε απλά στο 1/3 της συνολικής διαδρομής .. Αν συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και ακόμα περισσότερο αν μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον παίκτη για τις θέσεις 3-4 η συνέχεια θα είναι καλύτερη .

Οι παίκτες του Λιόγα επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους στο παιχνίδι και σιγά-σιγά ανέβαζαν τη διαφορά, η οποία σταθεροποιήθηκε στους 20 πόντους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επιτρέποντας και στον προπονητή να χρησιμοποιήσει και τους 12 παίκτες που είχε τελικά . Έτσι είδαμε το παρθενικό καλάθι του Θανάση Μαγκωνή με τη φανέλα μας, στην πρώτη του αγωνιστική παρουσία έπειτα από την 2η αγωνιστική, αλλά και τους Φωτιτζόγλου (κυρίως) και Κοκκινόπουλο να παίρνουν χρόνο .

Για άλλη μια φορά στηριχθήκαμε επιθετικά στον Φώτη Βασιλόπουλο που δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα (έπαιξε με λίγες προπονήσεις, τραυματίας ουσιαστικά και αποχώρησε και με μια σύγκρουση στο τέλος) αλλά πρόσφερε 15 πόντους και 6 ασιστ -αλλά και 7 λάθη, ενώ χάρη στην πραγματική επανεμφάνιση του ανανεωμένου Πέτρου Νοέα που είχε 12 πόντους, 9 ρημπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασιστ, είχαμε την πολυτέλεια να μην μας επηρεάσει η κακή βραδιά του Σκλάβου που μετά τους 54 πόντους στα προηγούμενα δυο ματς με εκπληκτικά ποσοστά, έμεινε στους 4π με 2/9 σουτ . Συνέβαλε και η επιστροφή του Δημήτρη Δέσπου στις καλές εμφανίσεις μετά το διάλειμμα με τον Πιερικό/Αρχέλαο, αφού ήταν ο πρώτος μας σκόρερ με 19 πόντους ενώ είχε και 8 ρημπάουντ με 5 κλεψίματα, όπως και του Νίκου Κούρτη που τέλειωσε με ένα εντυπωσιακό double-double έχοντας 17 πόντους και 12 ρημπάουντ μαζί με 6 ασιστ και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό 0.944 στο tendex .

ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το aek-live.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: