5.11.11

ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ

Το πρώτο της διπλό στον μαραθώνιο της Α2 πέτυχε απόψε στην Νέα Ερυθραία η ομάδα μπάσκετ, κερδίζοντας με 79-80 τον Πανερυθραϊκό . Αξίζει να σημειωθεί ότι πήραμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη έπειτα από ακριβώς δέκα (10) μήνες ... η τελευταία ήταν στις 5 Γενάρη στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή που παίζει φέτος στη Β' Εθνική, στο κύκνειο άσμα του Anthony Grundy στα κιτρινόμαυρα ... Αναμφίβολα κάθε νίκη είναι σημαντική, και πολύ περισσότερο οι εκτός έδρας απέναντι σε αξιόμαχα σύνολα, καθώς η κατηγορία είναι πολύ μα πάρα πολύ δύσκολη . Απόλλωνας και Ίκαροι συνεχίζουν αήττητοι (6-0 έφτασαν) και ακολουθούν Πανελευσινιακός, ΟΦΗ και Αρκαδικός με 4-2 . Εμείς είμαστε με άλλους τέσσερις στο 3-3, ενώ υπάρχουν κι άλλοι 4 με μια νίκη λιγότερη ..

 Επιθετικά για ακόμα ένα ματς στηριχθήκαμε στο Φώτη Βασιλόπουλο . Ο αρχηγός τέλειωσε τον αγώνα με 27 πόντους (8/9 2π, 2/4 3π) και συνεπικουρούμενος από τον Βαγγέλη Σκλάβο (15π) που έχει εξελιχθεί στον πρώτο μας ρημπάουντερ (8-2 κατέβασε σήμερα) μας οδήγησαν στη νίκη . Καθοριστικό ήταν το τρίποντο που πέτυχε ο Αλέξης Φαλέκας στο τελευταίο λεπτό κάνοντας το 78-80 . Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε πρώτο χρόνο (39.3") αλλά έχασαν τη μια από τις δυο βολές, εμείς αστοχήσαμε στα 22" με τον Σκλάβο, αλλά το σουτ τριών πόντων που επιχείρησαν ήταν άστοχο κι έτσι κρατήσαμε τη νίκη .



Ο σημερινός αγώνας ήταν και ο πρώτος μας που χρησιμοποιήθηκαν στο παρκέ 11 παίκτες (μόνο ο Μαγκωνής έμεινε χωρίς συμμετοχή) καθώς τόσο ο Φωτιτζόγλου όσο και ο Κοκκινόπουλος πήραν το βάπτισμα του πυρός σε αγώνα πρωταθλήματος με την ανδρική ομάδα . Ίσως σε αυτό να συνέβαλλε το γεγονός πως τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Πέτρος Νοέας (εκφράζονται φόβοι και για χιαστούς...) κι έτσι ο Λιόγας αναγκάστηκε να κοιτάξει πιο καλά τις διαθέσιμες λύσεις που είχε  . Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός πως ο Βαγγέλης Τζόλος είχε για πρώτη φορά πραγματικά ενεργή παρουσία στον αγώνα, καθώς δεν πήρα απλά το συμπληρωματικό ρόλο όπως στα τελευταία ματς με τα 10-15' στο παρκέ, αλλά σκόραρε και 8 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (2/2 2π, 1/1 3π) προσθέτοντας και 3ρ-1ασ . Αναμφίβολα πολύ ελπιδοφόρο γεγονός, γιατί χωρίς βάθος στον πάγκο δεν πας πουθενά στην κατηγορία ..


Υ.Γ. Τα τελευταία 40" τραβηγμένα από την εξέδρα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: