13.9.11

"ΑΝΤΙΟ" ΜΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΜΕ ΧΩΣΙΜΟ..



Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση ο Μάκης Νικολαϊδης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα . Ο τελευταίος (εκτός Τζόλου) παίκτης που είχε μείνει ακόμα στο περίμενε από το περσινό ρόστερ, αφού πέρα από τους ξένους που αναμενόμενα χαιρετίσανε νωρίς ακόμα κι αν είχαν συμβόλαιο (Cohadarevic- Lasko) έχουν ήδη κλείσει αλλού Καλλινικίδης, Δορκοφίκης, Παπανικολάου (ΑΓΟΡ), Ντικούδης (ΠΑΟΚ), Αντωνάκης (Παγκράτι) και δε συμμαζεύεται .
«Με τη δήλωσή μου αυτή θέλω να απευθυνθώ στους φιλάθλους της ΑΕΚ, που αγάπησα και με αγάπησαν και να τους πω, όπως είχα δεσμευθεί, ότι παρέμεινα μοναδικός πιστός και τελευταίος «στρατιώτης» της αγαπημένης μου ομάδας. Δεν φαντάστηκα ποτέ, ωστόσο, ότι τη συμμετοχή μου στο ρόστερ της ομάδας που λάτρεψα θα την αποφάσιζε «κάποιος» κύριος Οικονομάκης, που εσχάτως πληροφορήθηκα ότι είναι προπονητής καλαθοσφαίρισης.
Δράττομαι, δε, της ευκαιρίας να προτρέψω το νέο πρόεδρο της πολύπαθης ΑΕΚ να ανατρέξει στην πολύ πρόσφατη ιστορία της και θα ανακαλύψει εκεί ποιοι προσέφεραν, ποιοι θυσιάστηκαν και εν γνώσει τους αδικήθηκαν, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην αγαπημένη τους ομάδα για την οποία και αυτή τη στιγμή εύχομαι τα καλύτερα».

Μετά τιμής

Μάκης Νικολαϊδης
(τέως αρχηγός της ΑΕΚ)       

Για άλλη μια φορά λοιπόν, ακόμα και τώρα στην Α2, η Βασίλισσα παραμένει πιστή στο ρόλο του Κρόνου που τρώει τα παιδιά της, αφού έχουμε βαρεθεί να φεύγουν οι αρχηγοί από τον παγκόσμιο Γιώργο Αμερικάνο, τον Μηνά Γκέκο, τον Κώστα Παταβούκα, τον Δημήτρη Ποδαρά, το Νίκο Χατζή, το Γιώργο Τσιάρα, τον Περικλή Δορκοφίκη και τον Μάκη Νικολαϊδη τώρα..


Πάντως με κασέ γύρω στα 50 και βάλε χιλιάρικα, που σημαίνει γύρω στα 4-5 συμβόλαια παίκτη Α2, δεν είναι και τόσο εύκολο να έχεις τέτοιο παίκτη στο ρόστερ . Ανεξάρτητα αν για λόγους prestige θα έπρεπε να γίνει ότι ήταν δυνατό για την παραμονή του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν θεωρείται σαν διώξιμο η προτίμηση του Οικονομάκη στον Ντικούδη και όχι στον Νικολαίδη,τότε μάλλον χάθηκε το νόημα των λέξεων.

haridimos είπε...

κοίτα και το να προτιμάς παίκτη που έκλεισε σε άλλη ομάδα και κάνει προετοιμασία με αυτήν από έναν που είναι ακόμα ελεύθερος είναι επίσης περίεργο ..