5.7.11

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 99


Όπως αναμενόταν μετά τον βαθμολογικό υποβιβασμό από όσους δεν ζούμε σε παράλληλο σύμπαν, το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της ΚΑΕ Α.Ε.Κ. για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.. Και λέω αναμενόταν γιατί δεν νομίζω το τελευταίο δίμηνο να ασχολήθηκε κανείς από την ΚΑΕ να κάνει τις διάφορες συμβιβαστικές προτάσεις στους πιστωτές - πέρα από το ότι αμφιβάλλω αν είχε γίνει όντως τίποτα και το προηγούμενο 15μηνο περίπου (Απρίλη του 2010 είχε βγει η πρώτη απόφαση για την υπαγωγή) που υποτίθεται πως έτρεχε η διαδικασία ..

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διάλυση της Βασίλισσας είναι ακόμα πιο κοντά, καθώς με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την αδειοδότηση για να παίξει στην -χωρίς έσοδα- Α2, κι έτσι φαίνεται πως θα πάμε στην οδό της πτώχευσης και υποβιβασμού στη Β' που θα ξεφτιλίσει το σύλλογο, αλλά θα βγάλει λάδι σε κάποιο βαθμό το μεγαλομέτοχο και τους συν αυτώ ...

από basketblog.gr
από basketnet.gr

«Όχι» στο άρθρο 99 για την ΑΕΚ!

 edit επί του πιεστηρίου..
Η Βασίλισσα πέφτει όλο και πιο χαμηλά, και στα κιτρινόμαυρα ενημερωτικά sites είναι ανθυποθέμα..

Στο aek365.gr ψάχνεις να το βρεις κάπου χαμηλά στην επικαιρότητα..
 

κάπως καλύτερα στο aek-live που ήταν ένα από τα 6 βασικά θέματα, αλλά όταν δεν έπαιζε αυτό σαν 1ο ήταν χωμένο σε μια γωνίτσα δεξιά..


παρόμοια η κατάσταση και στο aekvoice με το μπάσκετ να είναι κάτω κάτω..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to aekvoice poiou einai?

haridimos είπε...

γράφουν κάποιοι που παλιά νομίζω έγραφαν και στο aek-live/ μπορεί και να γράφουν ακόμα .

Admin είπε...

Γιατί δεν μιλάς για το www.aekbcfans.gr που είναι εξ'ολοκλήρου site της Βασίλισσας?