11.7.11

Ο ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Κ20

Ο μοναδικός διεθνής παίκτης μας σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, ο Τάσος Αντωνάκης, είναι ήδη στο Bilbao όπου την Πέμπτη ξεκινάει το FIBA U20 European Championhip Men . Η Εθνική μας συμμετέχει στον 3ο όμιλο μαζί με Αυστρία, Ισπανία, Τουρκία και συμπαίκτες του Τάσου είναι μεταξύ άλλων οι  Χρυσικόπουλος, Κουκουλάς, Κατσίβελης (ενώ στην προεπιλογή ήταν και ο Βαγγέλης Τζόλος).. Ενδεικτικό του τρόπου που λειτουργούσε τόσα χρόνια κι έφτασε εδώ που έφτασε είναι ο μηδαμινός χρόνος που πήραν ακόμα και φέτος οι δυο παίκτες μας..

Και μια που μιλάμε για τα χαμένα ταλέντα, κι ενώ στην ΚΑΕ και πέριξ αυτής ασχολούνται με τις συγχωνεύσεις και τα ΑΦΜ...

"Σχέδιο λεηλασίας"
Της Σοφίας Ράμμου
11/07/2011 (14:02)

Oι διοικούντες την ΚΑΕ και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ "έχουν πέσει με τα μούτρα" (και ορθά πράττουν) στις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα της ομάδας μπάσκετ, που βρίσκεται με το "ενάμισι πόδι" στο γκρεμό. Στην αναμπουμπούλα κινδυνεύουν, όμως, να χάσουν ταλαντούχους παίκτες στους οποίους θα μπορούσε να στηριχτεί το "αύριο" της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Νικολάου αποκαλύπτει στη σημερινή "ΩΡΑ των σπορ" το "σχέδιο λεηλασίας" μίας τετράδας άσσων, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο ΚΑΕ και συλλόγων, στο ρεπορτάζ με τίτλο "Ψάχνει το παρόν της, χάνει το μέλλον της".

Πρόκειται για τους Βαγγέλη Τζόλο (19 χρ., 1.91 μ.), Τάσο Αντωνάκη (19 χρ., 2.06), Άγγελο Μάτο (18 χρ., 1.91), Κώστα Τσαπρούνη (18 χρ., 2.08 μ.). Οι δύο πρώτοι είναι επαγγελματίες, οι υπόλοιποι πρωταγωνίστησαν με την εφηβική ομάδα της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ, αλλά συμμετείχαν σε αγωνιστικές υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας.

Τζόλος και Αντωνάκης δεσμεύονται με συμβόλαιο, ενώ για τους Μάτο, Τσαπρούνη (σ.σ. που είδε και ξεχώρισε ο Άγγελος Κορωνιός) δεν ξέρουμε τι ισχύει. Ο Γιώργος (Νικολάου) θα ξέρει καλύτερα, ως ο κορυφαίος αρμόδιος ρεπόρτερ, και προφανώς θα πάρει θέση τις επόμενες ώρες, καθώς ένα προσωπικό πρόβλημα τον κρατά για λίγο μακριά μας…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: