22.6.11

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΣ Α.Ε.Κ.


Με αφορμή σημερινές δημοσιευμένες δηλώσεις των Δημήτρη Χατζηχρήστου και Κώστα Παπαδημητρίου στο aek-live και αλλού, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής :

Α) σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου το διοικητικό συμβούλιο πρέπει να συνεδριάζει τουλάχιστον μια φορά κάθε δυο μήνες . Τον τελευταίο χρόνο συνεδρίασε στις 20 Δεκεμβρίου και στις 15 Ιουνίου . Γιατί το διοικητικό συμβούλιο για να είναι πραγματικό προϋποθέτει τη φυσική παρουσία των μελών του στον ίδιο χώρο και όχι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ...

Β) Το διοικητικό συμβούλιο είναι θεσμικό όργανο – τα παρασυμβούλια της Δευτέρας όχι και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το ΔΣ .

Γ) Τα δυο μέλη της παράταξής μας ήταν παρόντα σε όλα τα διοικητικά συμβούλια που πραγματοποιήθηκαν με εξαίρεση το τελευταίο που συγκλήθηκε εσπευσμένα για ημέρα γενικής πανελλαδικής απεργίας και ενώ η μισή Αθήνα ήταν στην πλατεία Συντάγματος, συνεπώς είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να αφήνει η πλειοψηφία του απερχόμενου ΔΣ αιχμές για απουσίες των άλλων, όταν κατά βάση οι ίδιοι απουσίαζαν μόνιμα και γι’αυτό δεν γινόταν σύγκλησή του ...

Ιούλιος Συναδινός,
Χαρίδημος Μανουσάκης
Μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της ‘Αδέσμευτης Ενωτικής Κίνησης’ το οποίο φέτος συμμετέχει στο συνδυασμό ‘Μαζί για την ΑΕΚ’ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: