19.1.11

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ..


Για άλλη μια φορά, τρίτη συνεχόμενη χωρίς τον Grundy και με τους Sparks-Mack φευγάτους είτε τυπικά είτε ουσιαστικά, χωρίς εναλλακτική λύση στον άσο πέρα από τον 38χρονο Castle που υποτίθεται πως ήρθε για backup, χωρίς κανένα σέντερ και με τον ψηλότερο παίκτη μας να είναι στην Αττική αλλά να μην αγωνίζεται (Cohadarevic), η ομάδα μας έχασε στις λεπτομέρειες... Μετά τον Άρη στο Ελληνικό, τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (αλλά και την Καβάλα στην Καλαμίτσα) οι παίκτες μας γνώρισαν άλλη μια ήττα στον πόντο.. Από αυτές που αντί να δώσουν ανάσες ζωής, φέρνουν τις ομάδες στο χείλος του γκρεμού ..

Και μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην προμήνυε τι θα γινόταν στη συνέχεια, αφού μπαίνοντας δυνατά στο ματς προηγηθήκαμε με 43-27 και δείχναμε κυρίαρχοι μέσα στο παρκέ .. Όμως χωρίς λύσεις για να ξεκουραστούν οι παίκτες, χωρίς τους τρεις από τους έξι ξένους μας στη σύνθεση (Grundy, Sparks εφυγαν, Cohadarevic κομμένος) και με τους άλλους δυο (Mack, Mels) έτοιμους για φεύγα, τους μονους ψηλούς που έχουμε Πέρι & Δήμο να παίζουν με ενέσεις και να έχουμε και αγώνα κάθε τρεις μέρες δε χρειαζόταν πολλά για να γυρίσει το παιχνίδι... Με ένα σερί 23-44 το Μαρούσι ξέφυγε με 66-71 στο 36' και μετά τρέχαμε και δε φτάναμε.. Αν ο φιλότιμος 38ρης Castle είχε κάποιον να τον ξεκουράσει, αν ο Τζόλος με τον Αντωνάκη είχαν πάρει περισσότερες ευκαιρίες τους προηγούμενους μήνες ώστε να είναι περισσότερο ετοιμοπόλεμοι.. Αν δεν είχαμε σήμερα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια κυπέλλου στις 7 και τις 9 με συνέπεια η Nova να μας βάλει στις 5 το απόγευμα σε καθημερινή κι έτσι να είναι δεδομένη η απουσία κόσμου στις εξέδρες... Αν, Αν, Αν...

Δυστυχώς με τα αν δουλειά δε γίνεται.. Η ουσία είναι πως η ομάδα τελειώνει με το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας της τον πρώτο γύρο, έχοντας 4-9. Το χειρότερο ήταν πέρσι με 3-10, αλλά πέρσι τουλάχιστον δείχναμε να ψιλοπείθουμε σαν γηπεδούχοι... Ενώ φέτος, με ήττες από τον Πανελλήνιο που για καιρό είχε κερδίσει μόνο εμάς, τον Κολοσσό με άνεση που μετά έχασε σε Ιλίσια και αλλού, τον Άρη που πέρσι πήραμε και ήταν καλύτερος από φέτος, το Μαρούσι που παίζει για διαδικαστικούς λόγους από τώρα, με τον δεύτερο γύρο να πρέπει να πάμε στο ξεκίνημα σε Ιλίσια και Λαμία, οι προοπτικές σωτηρίας μόνο ορατές δεν είναι..


Όταν ξεκινούσε η φετινή αγωνιστική χρονιά, με το Μαρούσι να έχει ήδη εκπαραθυρωθεί από την Ευρωλίγκα λόγω των οικονομικών του προβλημάτων και με την ομάδα να χτίζεται από το μηδέν, όλοι θεωρούσαν πως ήταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό... Όμως μετά το σημερινό ματς, που ήταν για τη 12η αγωνιστική, αλλά μετά την μετάθεση λόγω των χρονομέτρων, ήταν η αυλαία του πρώτου γύρου, το Μαρούσι του Αλεξανδρή, με τον Γκαγκαλούδη, το Χαριτόπουλο, τον Κόμματο, που ήταν ελευθεροι τον Οκτώβρη, μαζί με τους ξένους που πήρε συμπληρώνοντας ένα στοιχειωδώς επαρκές ρόστερ με playmaker, center κλπ είναι μόνο τρίτο, ενώ στον αντίποδα εμείς είμαστε ένα βήμα από την καταστροφή ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: