18.1.11

ΑΥΡΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΩΦΡΙΑ, ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΩΣ ;

Το κλειστό του Αιγάλεω θα φιλοξενήσει τελικά τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με το Μαρούσι που μεταφέρθηκε λόγω του προβλήματος στα ηλεκτρονικά του κλειστού στο Ελληνικό .

Basket League: Στο Αιγάλεω ο αγώνας ΑΕΚ-ΜΑΡΟΥΣI

Ο ΕΣΑΚΕ σας ενημερώνει ότι ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ της 12ης αγωνιστικής της Basket League 2010-11 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/1/2011 στο Κ.Γ ΑΙΓΑΛΕΩ και ώρα 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τo NOVASPORTS.
Τελευταία φορά που δώσαμε εκεί επίσημο παιχνίδι, ήταν στη μοναδική μας εκτός έδρας νίκη επί του Αιγάλεω με 59-61 το Φλεβάρη του 2009
Ενώ για το υπόλοιπο της σεζόν, η ομάδα θα χρησιμοποιήσει για έδρα το κλειστό της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια, που μας φιλοξένησε και τη διετία 2002-04 .

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με την μεταφορά της έδρας στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι επήλθε συμφωνία με τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα, με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπουραϊμη για την μεταφορά της έδρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπουραϊμη για την κατανόηση που επέδειξε και για πολλοστή φορά τον υφυπουργό Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη του οποίου η συμβολή του στην επίλυση του γηπεδικού θέματος ήταν καταλυτική.
Κι εδώ, την τελευταία φορά που παίξαμε είχαμε κερδίσει με 109-107 τον Ηρακλή στον 4ο μικρό τελικό του 2004 τον Ιούνιο .

Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως έχουμε μια μεγάλη παράδοση να ξεκινάμε με ήττες σε νέα γήπεδα ... (Γαλάτσι, Λιόσια, Ελληνικό κλπ)

Και κυρίως πως πλέον οι σίγουροι ξένοι που έχει η ομάδα είναι μόνο ο Terrell Castle..
O Anthony Grundy ανακοινώθηκε από την Verona
O Patrick Sparks έφυγε χθες και έκλεισε στην Odessa
O Lamont Mack γράφεται πως θα φύγει την Πέμπτη αφού βαρέθηκε να περιμένει να εξοφληθεί και τα περσινά...
ενώ και ο Rodrigue Mels έχει εκδηλώσει την επιθυμία αποχώρησης ...
και τέλος ο Darko Cohadarevic παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας με βάση το συμβόλαιό του, αλλά προτιμάμε να τον πληρώνουμε (ή έστω να χρεώνει το ταμείο μας) και να μην παίζει ...

Και από τη στιγμή που οι Grundy, Sparks είναι ήδη παρελθόν, πρέπει να τους αντικαταστήσουμε μέχρι την Παρασκευή για να προλάβουμε τις προθεσμίες του πρώτου γύρου ... Με τι λεφτά, είναι άλλο θέμα βέβαια ...

Ακούστηκε για τον Frank Williams (25/2/1980, 1μ91) που ήταν στόχος μας και επί Δρόσου για αντικαταστάτης του Lee όταν τελικά καταλήξαμε στον Avery, όμως ζήτησε λεφτά μπροστά και μάλλον χλώμιασε το ζήτημα.. Γράφτηκαν και τα ονόματα των Gabriel Hughes (16/12/1980, 2μ11) για τη θέση του σέντερ καθώς και του Ansumana Sesay (1976, 2μ06) .
Α, αναφέρθηκε πως μάλλον συμφωνούμε με τον (guard) Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο που έχει μείνει ελεύθερος από τον Αχιλλέα Καϊμακλίου στην Κύπρο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: