16.1.11

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες, παραμένοντας έτσι καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 στο φινάλε του πρώτου γύρου.. Υπάρχει ακόμα η εκκρεμότητα του αγώνα της Τετάρτης με το Μαρούσι στο οποίο η κατάκτησή ενός ροζ φύλλου έχει γίνει επιτακτική ανάγκη αν δε θέλουμε να ξεκινήσουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχοντας σε απόσταση αναπνοής τον Ηρακλή που με τον Καλαφατάκη δείχνει ανανεωμένος αλλά και τους Πανελλήνιο - Ηλυσιακό που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι εκτός έδρας ...

Η ήττα στη Νέα Σμύρνη θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν η ομάδα μας διέθετε περισσότερες λύσεις μέσα στο παρκέ .. Αν για παράδειγμα ο Anthony Grundy (του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε) ήταν ετοιμοπόλεμος και αγωνιζόταν .. Αν ο Sparks πρόσφερε κάτι παραπάνω από κάποιον που απλά φοράει μια φόρμα, μπαίνει στη δωδεκάδα και παραμένει θεατής ακόμα κι όταν παίζει ... (λογικό ίσως, αφού είναι ουσιαστικά φευγάτος εδώ και ένα μήνα κι εμείς τον κρατάμε για να παρίσταται απλά ως θεατής αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε αντικαταστάτη).. Ή αν ο Cohadarevic που εξακολουθεί να παραμένει παίκτης της ομάδας ήταν ενεργός στο ρόστερ ώστε να έχουμε μια επιπλέον λύση όταν φορτώνονται οι βασικοί ψηλοί με φάουλ ...  Πάντως ήταν η πρώτη φορά που διεκδικήσαμε τη νίκη εκτός έδρας από τους κυανέρυθρους μέχρι το τέλος, μετά το τελευταίο μας διπλό εκεί, τον Οκτώβρη του 2003 με Ταπούτο, Lollis να καθαρίζουν σε επίθεση & άμυνα ..

Από το παιχνίδι θα πρέπει να κρατήσουμε την παρουσία του γερολυκου Terrell Castle, που τέλειωσε τον αγώνα με 23 πόντους (με 14/14 βολές) και 8 ασιστ, δείχνοντας πως πρόκειται σίγουρα για την πιο αποδοτική επιλογή ξένου/κοινοτικού στο φετινό μεταγραφικό παζάρι .. Γιατί ο Shannon πέρασε και δεν ακούμπησε, ο Sparks μπορεί να ξεκίνησε υποφερτά αλλά από τότε που γέννησε η γυναίκα του και ζήτησε να φύγει απλά υπάρχει στο παρκέ όταν μπαίνει, ο -αναμφίβολα εγνωσμένης αξίας- Grundy έψαχνε τα πατήματά του τον πρώτο μήνα και πάνω που σταθεροποιήθηκε σε υψηλά επίπεδα ξεμείναμε από χρήματα και τραυματίστηκε ..

Υ.Γ. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα, είναι αν θα μπορέσουμε να βρούμε έδρα την Τετάρτη ώστε να μη μηδενιστούμε, αν θα έχουμε γήπεδο στα υπόλοιπα ματς του δεύτερου γύρου και αν υπάρχουν στοιχειώδεις οικονομικές δυνατότητες ώστε να καλυφούν έστω και ημιαξιοπρεπώς οι κενές θέσεις στο ρόστερ .
 Εν τω μεταξύ και τυπικά παρελθόν αποτελεί ο Patrick Sparks, που θα αναχωρήσει αύριο κι έτσι πάμε για το ματς με το Μαρούσι εχοντας μόνο τον γεροCastle στον 'ασο'...

Δεν υπάρχουν σχόλια: