3.1.11

Ω ΚΑΙΡΟΙ, Ω ΗΘΗ




Χτές οι AEKFANS ανακοίνωσαν πριμ 10,000 € για νίκη στο Ιβανώφειο, μόνο αν φύγει ο Καραμανλής από την ΚΑΕ ...


Πριμ με προϋπόθεση…
Του Γιώργου Νικολάου
03/01/2011 (12:12)

O Σύνδεσμος AEK FANS ανακοίνωσε ότι πριμοδοτεί τους παίκτες της ΑΕΚ για νίκη στο "Ιβανώφειο", αλλά με την προϋπόθεση να… παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ AEK, Μπάμπης Καραμανλής. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Ο Σύνδεσμοs μαs συγκέντρωσε αυτέs τιs μέρεs το ποσό των 10.000 ευρώ, το οποίο θα δοθεί ωs πριμ στουs παίκτεs τηs Βασίλισσαs σε περίπτωση νίκηs την Τετάρτη (05/01/11) επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, με την προϋπόθεση όμωs, ότι θα παραιτηθεί ο τωρινόs πρόεδροs τηs ομάδαs μέχρι εκείνη την μέρα.

Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούνται όσοι κατέθεσαν χρήματα στουs λογαριασμούs του Συνδέσμου (τουs οποίουs ευχαριστούμε), να μαs καλέσουν στο 6944 721162 για να τουs επιστρέψουμε τα λεφτά".

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Νίκος Γεωργαντζόγλου, Σπύρος Μιχαλάς, Κώστας Λαγάκης, Δημήτρης Κορωνάκης, Φώντας Τσιραμπίδης.

Σήμερα η ΚΑΕ ενημερώνει πως ο Grundy θα έρθει μεν αύριο (μια μέρα πριν το κρισιμότατο ματς στη Θεσσαλονίκη που κατά τα φαινόμενα το έχουμε ξεγράψει σαν αυτό του κυπέλλου με το Περιστέρι..) αλλά η παραμονή του για παραπάνω από μια βδομάδα εξαρτάται από τις τσέπες των οπαδών (στους οποίους βέβαια ακόμα δεν έχει δώσει τη δυνατότητα να αγοράσουν διαρκείας πχ) ...

03|01|11 18:43 Η ΚΑΕ έριξε το μπαλάκι στον κόσμο για Γκράντι


«Ύστερα από πρωτοβουλία της ORIGINAL και τη συμμετοχή λίγων καλών φίλων καταφέραμε, στις δύσκολες αυτές συνθήκες, να φέρουμε τον Άντονι Γκράντι στην Ελλάδα για να τον έχουμε μαζί μας στο Ιβανώφειο και στο πολύ δύσκολο και καθοριστικής σημασίας αγώνα με τον Άρη. Είναι στο χέρι αλλά κυρίως στην τσέπη και του υπόλοιπου κόσμου της ΑΕΚ να παραμείνει παίκτης της αλλά και να μπούνε οι βάσεις ώστε να δούμε την ομάδα αντάξια του ονόματός της εντός και εκτός παρκέ.
ΚΑΕ ΑΕΚ
ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μεγαλη μουφα αυτοι οι ΑΕΚΦΑΝΣ
στην ουσια ειναι μοναδικο μελος ο - σχετικα ευπορος - ΝΓ