11.12.10

ΑΠΟΡΙΕΣ...


1. Ο Cohadarevic πληρώνεται (έστω και θεωρητικά) από την ΑΕΚ ακόμα . Γιατί να μην είναι στην Καβάλα αύριο να βγάλει στο παρκέ τα λεφτά που έτσι κι αλλιώς θα πάρει ;
2. Ποιος ο λόγος να πληρώνουμε αεροπορικά και ξενοδοχείο για τους πιτσιρικάδες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να τους βάλει μέσα, είτε κερδίζουμε 20 πόντους είτε χάνουμε με 40...
το παραπάνω μπήκε αρχικά σαν σχόλιο στο aek-live (Μηνάς Γκέκος: Πολύ δύσκολα...)
και μετά ο αδερφός romeo -ευχαριστώ Νίκο- το ανέβασε σαν ξεχωριστό θέμα(Δύο εύλογες απορίες από έναν καλό φίλο του AEK LIVE)

Να το προχωρήσω λίγο ακόμα...
Σύμφωνα με το basketnet δίνουμε 3 χιλιάρικα το μήνα για αντικαταστάτη του Darko.. Sorry αλλά με τα λεφτά αυτά θα έπρεπε να μείνει ο Σέρβος ΧΘΕΣ γιατί δε νομίζω πως θα βρούμε καλύτερο... (πχ ο Sundov που ακούστηκε θέλει τα τριπλάσια το μήνα -- κάνα 10ρικο)

Όσο για τους πιτσρικάδες, τι να πει κανείς... Παίξανε μόνο στο κύπελλο επειδή δεν πάτησαν παρκέ οι ξένοι .. Από εκεί και πέρα...
Ο Τάσος Αντωνάκης ήταν στη 12άδα στα 6 από τα 7 ματς και δεν έπαιξε δευτερόλεπτο. Ούτε στο ΣΕΦ που φάγαμε 30ρα, ούτε με Ηλυσιακό που ρίξαμε 20ρα ούτε πουθενά..
Το ίδιο και ο Βαγγέλης Τζόλος στα 4 ματς που ήταν στην αποστολή ...

Που να μην τους πίστευε η τεχνική ηγεσία κιόλας (όταν ο assistant Ζιάγκος τους είχε για χρόνια παίκτες στο εφηβικό - και κάποιους τους έχει ακόμα ..)



Cohadarevic - Παπανικολάου με τις φόρμες στο ματς με Κολοσσό



Αντωνάκης, Τζόλος με τις φόρμες στο ματς στο ΣΕΦ .

2 σχόλια:

PODOSFAIRAKIS είπε...

Πολύ σωστές οι απορίες σου συμφωνώ απόλυτα.

Ο Κολοσσός δίνει χρόνο στα νέα παιδιά και αυτά αποδίδουν καταπληκτικά.

Στην ΑΕΚ μετά την φυγή του Φιλλίπου απο την νύν διοίκηση μέχρι τον φίλαθλο στην θέση 252 του ΟΑΚΑ το 2007 και τον οπαδό στην θέση 398 στο Ελληνικό κανείς δεν έχει κοιτάξει το μέλλον ολοι λένε πότε θα έρθει ο Φιλλίπου ο Κοζώνης[χαχα που τον θυμήθηκα] και δεν βλέπουν λίγο το μέλλον της ομάδας.

Για δείτε λίγο τις άλλες ομάδες τον ΠΑΟΚ ας πούμε που το 2008 πάλευε για την παραμονή και τώρα έχει δύο συνεχόμενες νίκες στο eurocup και νικάει εύκολα τον Πανελλήνιο παίζει με ψυχή στο σέφ.

Και μπορεί τώρα να ειναι 5ος αλλα σε λίγα χρόνια ποτέ δεν ξές.

Ενώ εμείς περιμένουμε τον Μπομπ Κοζώνη που ακόμα ειναι εγκλωβίστηκε στο αεροθάλαμο του αεροπλάνου που τον μετέφερε στην Ελλάδα.

PODOSFAIRAKIS είπε...

Α ξέχασα να αναφερθώ στο μάτς σήμερα με την Καβάλα πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ για το διπλό.


ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ