22.10.10

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ;


Μπορεί η διοίκηση της ΚΑΕ να έβγαλε ανακοίνωση και να καλεί τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο Ελληνικό,

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με τη διεξαγωγή του κυριακάτικου παιχνιδιού της ομάδας μας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ προσκαλεί τους φιλάθλους να παρευρεθούν στην κυριακάτικη αναμέτρηση ΑΕΚ – Ίκαρος, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού στις 16.30. Τους καλεί να δώσουν το βροντερό «παρών» και να βοηθήσουν την ομάδα μας στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα εισιτήρια τιμώνται με 10 ευρώ, ενώ θα πωλούνται στα εκδοτήρια του κλειστού στο Ελληνικό.
Παράλληλα, η φράση «Να μην πέσει …καρφίτσα, εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου» θα αποτελέσει το μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας της ΚΑΕ ΑΕΚ για την προώθηση των καρτών διαρκείας. Η φράση είναι διττή, καθώς στέλνει μηνύματα κατά της βίας αλλά και της δυναμικής παρουσίας των φίλων της ομάδας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Στην αφίσα που θα σταλεί θα υπάρχουν μηνύματα για την υγιεινή διατροφή και τη σωματική άθληση».

μπορεί και ο Ίκαρος να εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοινώνει πως τη Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα παραταχθεί με πλήρης σύνθεση στο κλειστό του Ελληνικού για να αγωνισθεί απέναντι στην ΑΕΚ για τη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της A1. Άλλωστε η ομάδα μας ήταν η μόνη που ζήτησε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ να "κατέβει" στο πρωτάθλήμα από το προηγούμενο Σάββατο 16 Οκτωβρίου, αρχική ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

αλλά από την στιγμή που ο ΠΣΑΚ συνεχίζει την απεργία του, η τέλεση του αγώνα την Κυριακή παραμένει αμφίβολη ή μάλλον καλύτερα είναι άγνωστο αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι και με τι ρόστερ θα κατέβουμε ...

Η απεργία συνεχίζεται
21/10/2010Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και διάλογος μεταξύ του υφυπουργού κ. Νικητιάδη, αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Στη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από τον υφυπουργό και την Ομοσπονδία ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σχετικά με τις προ δεκάμηνου δεσμεύσεις τους και θα πρέπει να ξεκινήσει νέος διάλογος. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα υπάρχει περαιτέρω συζήτηση καθώς και σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΣΑΚ.

Ο ΠΣΑΚ ενημερώνει τα μέλη του και την κοινή γνώμη ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά βάσει της απόφασης που είχε παρθεί στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στις 14/10/2010.


Υ.Γ. Πάντως στο ΝΒΑ που πήρε θέση υπέρ του ΠΣΑΚ, δεν καλύπτονται από το σωματείο του μόνο οι παίκτες με υπηκοότητα από ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και Πόρτο Ρίκο ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: