6.10.10

ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΟΚ


Σαφέστατα καλύτερη ήταν η εικόνα της ομάδας μας στο σημερινό φιλικό με τον -σαφέστατα πιο έτοιμο, αφου μετρά διψήφιο αριθμό αγώνων προετοιμασίας ενώ εμάς ήταν ο 3ος και μόλις ο 2ος με αντίπαλο Α1- ΠΑΟΚ στην Πυλαία, όπου και έχασε με 74-70

Βέβαια και πάλι φάνηκε η γύμνια μας κάτω απο το καλάθι καθώς Λάζος & Gecevski δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα και μας φόρτωσαν με πόντους .

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 39-32, 56-41, 74-70

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Gray 12 (1), Γιαννακίδης 6 (2), Sims 13, Marshal 6, Παπαδόπουλος 16, Gecevski 4, McGrath, Καλλές 2, Καλαμπάκας, Αποστολίδης 2, Δέδας 11 (2), Αράπης 2.

ΑΕΚ (Γκέκος): Shannon 5 (1), Νικολαΐδης 6 (2), Καλλινικίδης 3, Mack 5, Cohadarevic 6, Παπανικολάου 14, Δορκοφίκης 21 (2), Castle 8(1), Αντωνάκης, Mels 2.
Τώρα έχουμε μπροστά μας το τουρνουά της Χαλκίδας το Σαββατοκύριακο με Περιστέρι και Ηλυσιακό .. Εκεί ίσως παίξει και ο Grundy, ενώ ας ελπίσουμε να έχει έρθει μέχρι τότε κάποιος σέντερ ..



Ελπιδοφόρα σίγουρα η εμφάνιση του Νίκου Παπανικολάου.. Είναι ο μοναδικός πιτσιρικάς μετά τον Νίκο Ζήση που μπήκε σε παρκέ Α1 με τη φανέλα μας έχοντας τσαμπουκά ... Δυνατότητες έχει, μακάρι να βοηθήσει ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρειαζόμαστε σέντερ. Δε βλέπω φώς από το μέτωπο Μπόγρη, καλύτερα να μην έρθει ο Ντικούδης, ενώ και ο Μανούσος μας χαιρέτησε.

Τι μένει;

Μέλνικς; Χαριτόπουλος;

Φαίνεται ότι θα χρειαστεί να θυσιάσουμε έναν περιφερειακό κοινοτικό για να πάρουμε σέντερ.
Ο Bruno Sundov (2.18), που έπαιζε πέρυσι στην Καβάλα, έχει συμβόλαιο για ένα μήνα με τη Βαλένθια. Νομίζω θα ήταν καλή και σχετικά φθηνή λύση ενός πολύ ψηλού σέντερ με ικανότητα στο σκόρ και στην τάπα.

Για να δούμε.

Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ