25.4.10

ΗΤΤΑ, ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Α2...


Μετά και τη σημερινή μας ήττα κι όχι τόσο απ'αυτή, αλλά κυρίως τα αποτελέσματα σε Καλαμίτσα και Ιλίσια που έδωσαν τα ροζ φύλλα αγώνα σε Καβάλα (που μας έπιασε στη βαθμολογία) και Ηλυσιακό, πλέον ο αγώνας της Τετάρτης είναι ο πιο κρίσιμος της ιστορίας μας.. Γιατί στο παρκέ του Ελληνικού θα κριθεί αν θα παραμείνουμε στην κατηγορία... Μπορεί να είναι πικρό να το λες και να το γράφεις, αλλά η μια απο τις τρεις ομάδες που έχει παίξει όλες τις χρονιές στα μεγάλα σαλόνια του εγχώριου μπάσκετ, θα παίξει μέσα σε ένα σαραντάλεπτο την ύπαρξή της... Το 1986 την τελευταία αγωνιστική περιμέναμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο αλλά χάσαμε στην 2η παράταση (96-111) κι έτσι οδηγηθήκαμε στα μπαράζ για να σωθούμε.. Τώρα δεν έχει μπαράζ όμως... Το 1996 σωθήκαμε την προτελευταία αγωνιστική κερδίζοντας τον ΓΣ Λάρισας με 70-65 .. Στην Α1 όμως για πρώτη φορά βρισκόμαστε σ'αυτή την θέση, να παίζουμε την ύπαρξή μας την τελευταία αγωνιστική ...

Μπορεί η ήττα (φτου-φτου) την Τετάρτη, θεωρητικά να μην είναι καταδικαστική, αν χάσουν τα Τρίκαλα στο Περιστέρι ή η Καβάλα στη Νέα Σμύρνη. Με τα αποτελέσματα που έχουν έρθει όμως τις τελευταίες αγωνιστικές στους αγώνες των ομάδων που κυνηγάνε να μας ξεπεράσουν για να μας στείλουν στον Καιάδα της Α2, δεν νομίζω πως είναι σωστό να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο... Το Ελληνικό πρέπει να γεμίσει την Τετάρτη και να δωθεί η ώθηση στους παίκτες μας να φτάσουν στο ροζ φύλλο και στην αποφυγή της καταβαράθρωσης της ιστορίας της ομάδας .. Κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο, όταν η SuperLeague έχει προγραμματίσει την ίδια ώρα τον αγώνα των ποδοσφαιρικών playoff με τον ΠΑΟΚ ..

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε... Για άλλη μια φορά φάνηκε το κενό που υπάρχει πίσω από τον Green στην κυκλοφορία και την οργάνωση... Ο Mazeika μπορεί να έχει τη δυνατότητα για κάποιες λύσεις στην άμυνα, αλλά μόνο backup point guard δεν είναι... Ο Francis αν παίξει έτσι την Τετάρτη οι Carter, Hunter, Κασελάκηδες θα κάνουν και πάλι πάρτυ... Ο Mack συνεχίζει να είναι μέτριος προς κακός και οι εξάρσεις του Μάκη Νικολαϊδη από τα 6μ25 μαζί με τις όποιες εμπνεύσεις του Taurean είναι επιτυχημένες δεν φτάνουν ...

Υ.Γ. Πάντως, όταν χάνεις με 29 που είναι η μεγαλύτερη ήττα μας εκτός έδρας μετά τους 28 του 2000 και του 1994, κι έχεις τη μπάλα για την τελευταία επίθεση, θα έπρεπε να κάνεις την προσπάθεια και όχι να αποδέχεσαι μοιρολατρικά την έκταση της ήττας και το νέο αρνητικό ρεκόρ..

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Άσε ρε φίλε...
Το μπαράζ του 1986 με τον Ηλυσιακό (στο κλειστό του Πανελληνίου) είναι το πρώτο ματς που θυμάμαι (13 χρονών)...
Μα καλά αν όντως ο Κοζώνης ενδιαφερόταν ή ο Φιλλίπου ήθελε να πουλήσει δεν μπορούσαν να πάρουν έναν παιχταρά με 200 χιλιάρικα για τον 2ο γύρο να μην έχουμε άγχος, και γιατί όχι να μπαίναμε και στα play-off?????
Δυστυχώς δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση

GL_21 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΚΟΖΩΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΈΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΌΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ.ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ,ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!ΌΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!