17.3.10

ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ



Μέχρι το 2006, είχαμε χάσει μια και μοναδική φορά από τον Πανελλήνιο στην έδρα μας το μακρινό 1981/82 (63-75).. Από τότε όμως έχουμε καταντήσει πελάτες της ομάδας από την Κυψέλη... Ήττα το Γενάρη του 2007 στο ΟΑΚΑ με 85-92 και με Αλεξανδρή στον πάγκο.. Ήττα (αυτοκτονία καλύτερα με τον Σολεαποκλεισμένο Αγγέλου προπονητή) τον Μάρτη του 2008 πάλι στο ΟΑΚΑ με 88-89.. Ήττα και πέρσι στα κατάμεστα Πατήσια με τον Φλεβαράκη, 59-72 σε ένα ματς που μείναμε άποντοι στο τελευταίο επτάλεπτο δεχόμενοι ένα σερι 0-23... Και οι δυο τελευταίες νίκες έγιναν με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο των αντιπάλων μας (που μας κέρδισε και στην Κυψέλη φέτος) που τείνει να μας κάνει πελάτες ..

Και παίζοντας Τεταρτιάτικα (μόνο ήττες φέτος) και χωρίς κόσμο στο Ελληνικό λόγω της τιμωρίας, μάλλον είναι εξαιρετικά δύσκολο να μη συνεχίσει το σερί του εις βάρος μας ο Ζούρος ... Ειδικά όταν ο Francis έβγαλε το τελευταίο 24ωρο στα αστυνομικά τμήματα και τα τηλέφωνα, μια που χθες αργά το βράδυ τράκαρε ένα ντιλιβερά πιτσαρίας - που ευτυχώς από ότι μαθαίνουμε είναι καλύτερη η κατάστασή του..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χαρίδημε τι γίνεται φέτος κάθε φορά που μιλάς για... πελάτες, ποτέ την Κυριακή, ποτέ την Τετάρτη, κακή προιστορία ενάντια σε παλιούς μας παίκτες ή προπονητές κλπ. νικάμε!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Φέτος είναι αλλιώς τα πράγματα όμως. Ισχύει ο νόμος του Μηνά...
Ή βασίλισσα είναι εδώ...

haridimos είπε...

@ Ανώνυμος 10:31μμ
Απλά τυχαίνει :-)