17.2.10

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ



Η σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή, αποτελεί ταφόπλακα για τις όποιες ελπίδες ανάκαμψης μπορεί να είχε η ομάδα μας, αφού τιμωρήθηκε με τρείς αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών πακέτο με συνολικό πρόστιμο 4500 €..

25/17-2-2010 2010-02-17

α) για τα υβριστικά συνθήματα περιορισμένης έντασης, έγγραφη σύσταση και 1.000,00€,
β) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.500,00€ και
γ) για δημιουργία επεισοδίων (ομαδικές συμπλοκές θεατών, ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο) με αποτέλεσμα την εκκένωση του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τρεις (3) αγωνιστικές και πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 14-2-2010.



Έτσι "αισίως" έχουμε φτάσει στις 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων για φέτος μαζί με πρόστιμα ύψους 31350 ευρώ...

Με μέτριους υπολογισμούς δηλαδή μηλάμε για τουλάχιστον 80 χιλιάρικα χασούρα (αφού στα 5 ματς θα μπορούσαν να υπάρχουν 1000 θεατές με 10 ευρώ εισιτήριο..). Όσα θέλουμε για παράδειγμα να φέρουμε δυο παίκτες ώστε να κλείσουμε τα κενά μας, ή να ξεπληρώσουμε τους Αμερικανούς που έχουμε και να πάρουν κάνα ροζ φύλλο αγώνα μπας και σώσουμε την παρτίδα .

Ο Μηνάς Γκέκος και οι παίκτες δηλαδή θα ξαναδούνε τον κόσμο στην εξέδρα στις 17 Απριλίου στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα έχουμε γεμάτο γήπεδο και με τον Ηλυσιακό ... Αν φυσικά δεν έρθει νέα τιμωρία στην Καβάλα αύριο, στη Λάρισα μεθαύριο ή με κάνα τζέρτζελο σε κεκλεισμένων..

Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει πως δεν είμαστε απλά στο καναβάτσο στην μάχη της παραμονής, αλλά ακόμα πιο κάτω, γιατί όταν θα κρίνονται όλα εμείς θα παίζουμε με Κολοσσό, Πανελλήνιο & Μαρούσι χωρίς κόσμο στην εξέδρα, επειδή κάποιοι τσιμπήσανε (άλλο που δε θέλανε) και πλακωθήκανε στο Περιστέρι...

Τέτοια αγάπη από τον κόσμο ούτε στον χειρότερο εχθρό ...

1 σχόλιο:

cable είπε...

Εντάξει, γαλλικά πάντα ακούγονται, ακόμα και στην τηλεόραση να βλέπεις το παιχνίδι. Και τα πρόστιμα γι' αυτά τα θεωρώ τελείως ανούσια. Αλλά αντικείμενα και ξύλο, τα οποία επιφέρουν και το πιο άσχημο μέρος της τιμωρίας (το άδειο γήπεδο) τα θεωρώ συμπεριφορά που αρμόζει σε άλλα έμβια όντα κι όχι σε ανθρώπους. Γιατί το να ελέγξεις τις κινήσεις σου είναι πολύ πιο εύκολο απ' το να ελέγξεις τη γλώσσα σου.
Προσωπικά, το λέω, μου αρέσει ο θερμός κόσμος, όπως είναι ο δικός μας και δε θα 'θελα να γίνουμε εκκλησία. Επίσης, καταλαβαίνω πως υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που διαθέτουν πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο και είναι μοιραίο όπως αυτοί δε μπορούν να σκεφτόυν φυσιολογικά και να μπουν στον τρόπο σκέψης το δικό σου Χαρίδημε και της πλειοψηφίας των ΑΕΚτζήδων, έτσι κι εμείς δε μπορούμε να μπούμε στον δικό τους τρόπο "σκέψης".
Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι μ' αυτούς που παίζουν ξύλο και πετάνε κοντάρια εγώ φωνάζω μαζί τους για την ΑΕΚ.
Τι να πούμε... το σίγουρο είναι πως δε τους απασχολεί η ΑΕΚ αυτούς που συνεχίζουν να τα σπάνε και να πετάνε καρέκλες σε ανθρώπους. Δεν πικραίνονται στις ήττες και δεν χαίρονται στις χαρές. Απλά, αντί για ένα ίδρυμα απαλύνουν προσωρινά την ψυχασθένειά τους στο γήπεδο.